Originally posted by irinel
View Post
Au Aparut Poze Cu Dacia SUV
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by Seba; 8 April 2009, 15:28.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
Daca seamana cu asta de aici e ca naiba de urat.
Pai nea Stroe ne tot spunea ca va avea fff multe din Duster.Nici pe departe...
Macar pe proiectul Steppe daca semana!
Asta e din nou un lowcost .
Nu-mi place absolut deloc.Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN
Comment
-
Se pare ca va fi un Qashqai in varianta romineasca si low cost. Ca de obicei si nu ar trebui sa ne miram. De ce??? Pentru ca la nivelul de trai din tara romineasca, oricit de patriot ai fi nu poti fabrica o masina fie ea chiar SUV sa o tii de ornament!!!!
Comment
-
din cate stiu eu dacia suv o sa fie un sandero cu mai mult plastic si cu o garda la sol mai inalta.asa cum s-a intamplat pana acum orice nou model dacia e vandut mai intai pe piata din argentina america latina,dar cu marca renault.de exemplu pana sa iasa la noi dacia sandero era deja in vanzare cu marca renault sandero in argentina.asa s-a intamplat si cu suv-ul mult asteptat e deja in vanzare in argentina cu marca renault si intradevar e un sandero cu mai mult plastic.eu sper ca pt romania sa fie un suv adevarat care sa nu semene cu un alt model dacia pt ca daca o sa fie cel din argentina cel putin pt mine o sa fie o mare dezamagire
Comment
-
o sa vedeti voi ce suv os a fie .. nici nu va asteptati la cum va arata de bine .. tot ce este postat pana cu si masinile cu care fac ei teste sunt doar sa duca omu in deruta .. masina e cu totu alta si e o masina care va ave un impact f f mare asupra lumii .. nimeni nu se va astepta la asa o masina scoasa de dacia .. chiar daca va fi facuta pe platforma de Qashqai... eu am vaz aceasta masina live si e f f f faina !!!Don`t drink and drive.....just Smoke and Dive !! NO SMOKING !!
Comment
-
eu am vaz aceasta masina live si e f f f faina !!![/QUOTE]
nichita2009
Esti unicat in Romania frate ca sa nu spun ca tot Banatu-i fruncea!!!!!!!!!!!!!!!!!Explica-ne si noua cum ai ajuns sa fii singurul roman care a vazut SUV-ul de la Dacia in teste????????????
Comment
-
@cla 26: Sandero Stepway e altceva, cross-over-ul care se va lansa la anul e altceva.
Comment
-
aha am inteles deci din fericire dacia nu o sa aiba doar stepway-ul ala ci o sa aiba si un croos-over care sper sa fie pe baza de la nissan qashqai ca e marisor si poate o sa aiba si o linie care sa semene macar un pic cu ultimile poze aparute pe net in italia se vorbeste doar de stepway-ul ala de aia tot trageam eu sus si tare ca suv-ul de la dacia o sa fie un sandero cu mai mult plastic
Comment
-
Asta este propunerea mea.
P.S.: Am "stampilat-o" deoarece am muncit mult si nu vreau sa-si insuseasca altcineva munca mea.Attached Filessigpic
Comment
-
Si un pic mai detaliatsigpic
Comment
Comment