Salut, am creat acest topic pt ca am mai intrebat de-a lungul timpului acelasi lucru dar intrebarea s-a pierdut printre mesaje.
Zgomotul se aude doar cand functioneaza in modul benzina si doar in mers, apasand acceleratia. Am mai fost la service-uri dar nu s-a putut reproduce stand pe loc si ambaland motorul. Mergand de obicei pe GPL unde nu se aude acest zgomot, nu am insistat foarte mult, ei ziceau ca sunt fel si fel de zgomote in mers si m-au amanat am programarea.
Urmeaza sa fac un drum mai lung Bucuresti-Viseu de Sus si sunt curios care ar fi cauza sunetului.
Acum am 11300 km (din iunie 2018), a aparut pe la 5000 prima data dar am primit aceleasi recomandari de la service, sa schimb benzina, sa stau liniștit etc. Eu stau dar sunt foarte curios.
Ati mai intalnit acest sunet?
Rog adminii sa NU mute topicul la probleme tehnice sau in alta parte pt ca se va pierde si nu imi va raspunde nimeni, fix cum am mai patit. Multumesc mult.
P.s.: Da, este un montaj, sunetul este cel original din masina suprapus peste imagine pentru a iesi un video pt youtube.
Comment