Navigatie Dacia Logan android , pareri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Navigatie Dacia Logan android , pareri

Salut . As vrea luna aceasta sa fac un upgrade multimedia la masina mea ( Logan 2016) si ma gandeam sa imi cumpar o navigatie aftermarket android ca aceasta de aici :

https://www.navi-gps.ro/navigatie-da...dy-dokker.html

Dilema este daca sa aleg un produs chinezesc aftermarket sau o navigatie originala dacia

Orice sfat e binevenit , multumesc .

Salut
    Am asa ceva pe masina tot din 2016.
    Este buna, functioneaza..... este Ok
    Dar, atentie: au aparut versiuni mai noi cu specificatii mai bune si la preturi mult mai mici (max. 300 $)
    Chiar si pe mine ma bate gindul sa o schimb
    - https://www.aliexpress.com/item/3285...88%233325%2312

Comment

Eu asa ceva am vazut pe o alta marca de masina.
      http://caraudiomarket.ro/navigatie-d...ndroid-90.html

Navigatie universala 1din cu ecran retractabil 7inch cu sistem android 6.0, procesor 1GHz Quad-core, memorie interna 16GB http://caraudiomarket.ro/navigatie-...

Comment

Am eu android pe VW - unitate dedicata. Este cea mai buna parte din masina aia.

Comment

Da mie tdi-ul tu pasteaza androidu , ce zici, merge ?

Comment

In curand, ca am comandat Logan Stepway 1.0 tce.

Comment

Alt coleg care da vw pentru dacia

Comment

Am deja un MCV Stepway, al sotiei. Si mai am avut un Logan dci din 2006. Si am mai avut si VW anterior. Deci stiu exact ce fac...
                Revenind la topic, navigatiile cu android fac toti banii. Sunt extraordinar de versatile. Din pacate, in timp, odata cu update-urile si cresterea in dimensiuni a aplicatiilor se misca ceva mai greu. De aceea merita luate in considerare cele mai puternice, gen octacore si cat mai multa memorie.
                Din fericire Dacia e extrem de inspirata si adauga pe medianav android auto.

Comment

Un android auto care-ti omoara telefonul (bateria), din cauza overcharging-ului. Am fost de curand intr-o excursie mai lunga, aproximativ 5h, si ma mir ca nu a bubuit bateria. Daca mergea prin Bluetooth era perfect.

Comment

Bateria telefonului nu se poate supraincarca. Are circuit de protectie si incarcare inteligenta. Nu am mai auzit de supraincarcarea bateriei de pe vremea incarcatoarelor din anii 1990. Ce faci cand bagi telefonul la incarcat, stai sa astepti cu ochii pe el ca sa il coti cand atinge 100 de procente? Dar daca il lasi noaptea?

Comment

Si atunci? Asa multe resurse manaca android auto incat sa se incinga procesorul atat de rau?

Comment

Posibil. Adica in cazul in care folosesti waze, merge si procesorul si localizarea si traficul de date. Plus incarcarea bateriei. Nu e exclus sa se incalzeasca mai tare telefonul.

Comment

Distinsi Domni,

Am studiat cam tot ce s-a scris aici pe forum... si nu numai...
                          Si in loc sa-mi limpezesc gandurile, sunt tot mai confuz...
                          Dati-mi, va rog, si mie un sfat... Pentru un Logan SL+ SCe 1.0 ce sa aleg:
                          MediaNav sau Android Car Player?
                          Last edited by unicu; 26 April 2021, 21:40.
                          Logan 1.2 16v 2012

Comment

eu daca s fi in locul tau mi-as cumpara un MediaNav generatie noua cu AA, nu am incredere in unitatile cu android (nici nu am testat, nu stiu cum sunt).

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google