Am desfacut mufa ce face legatura dintre caroserie si usa dr fată si de atunci nu mi mai afisază in bord gradele exterioare ! Stie cineva care i cauza ?
A disparut afisarea gradelor exterioare din bord !
Collapse
X
-
-
Cred ca pe langa faptul ca ai desfacut mufa si ai bagat-o la loc si efectiv a disparut indicatorul de temperatura exterioara din bord este bine sa “precizezi” si cateva date despre masina (an de fabricatie, dotari, etc.) eventual si alte detalii despre ce ai mai "facut si desfacut".
PS: iar tangential la senzorul de temperatura exterioara pe langa ceea ce am atasat doar citez:
Originally posted by t0rquemada View PostDa si nu, oricum orice deconectare a senzorului = eroare stocata pe TdB
si mai adaug ca la X52 in softul masinii exista via diagnoza in CLiP configuratia LC094 =Temperatura exterioara care poate sa fie CU sau FARA si aceasta se poate modifica cu comanda CF180 =Temperatura exterioara, la fel in DDT2000 in General Configuration este External _Temperature _Present care are optiunile 0 =No External Temp. Management, 1 =External Temp. Displayed, 2 = External Temp. Measurement, 3 = External Temp. Measurement and Displayed.
Last edited by Gil26; 4 August 2024, 12:25.
- Likes 3
Comment
Comment