Logan 2016 1.2 alternează voltajul

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Logan 2016 1.2 alternează voltajul

    Salutare ,se dă următoarea problemă la logan 2016 1.2 benzină , de ceva timp fluctua voltajul(13-16v) și la scurt timp a picat alternatorul , am schimbat alternatorul cu unul sh + regulator tensiune nou , curea accesorii nouă și ma confrunt cu fluctuații mari de tensiune (13-16.2v) atât la relanti cat și în mers , dacă scot firul subțire care intră în alternator(LIN) tensiunea fluctuează mai puțin(13-14.5) , ce sugestii aveți ?
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.

  • #2
    Sugestia mea este sa NU mai scoti fara motiv "firul subțire care intră în alternator(LIN) ..." iar daca ai posibilitatea sa faci o diagnoza conforma si masuratorile electrice fizic pe masina, functie de rezultate apoi facute verificarile necesare \aferente.
    Referitor la "am schimbat alternatorul cu unul sh + ..." alternatorul SH are acelasi cod OE si\sau aceleasi caracteristici ca cel original? Celelalte componente au fost schimbate in mod corespunzator? Valorile acelea de 16 -16.2 V atat la ralanti cat si in mers au fost "citite" tot cu Delphi \Autocom?

    Comment


    • #3
      Atasat doar ca exemplu (subliniez asta) o schema electrica, un mic extras din procedura de diagnosticare a alternatorului si cateva grafice cu variatia unor parametri la ralanti si in mers pentru masina din semnatura.
      Attached Files

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google