Boxe spate logan 2 ultimul model de player

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Boxe spate logan 2 ultimul model de player

Salut! Știe careva cum pot face cu cablajul de la player la boxe ? Eu am dăsfăcut playerul și are fire legate și pentru spate , am desfăcut burduful de la ușă și are mai multe fire dintre care sunt 2 care seamănă cu cele care pleacă din mufa de la player dar nu au semnal audio, mașina are geamuri pe spate pe manivelă dar are și instalația electrică trasă în uși
    Se poate să fie ca la media nav să se activeze cu dd4all?
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 12 photos.

Salut, un posibil circuit /cablaj pentru difuzoarele spate poate sa fie:
    - difuzor spate dreapta
    semnal “+” (fir de culoare salmon) : unitate pin 9 > racordare R156 pin 8 > difuzor pin 1
    semnal “-“ (fir de culoare verde) : unitate pin 10 > racordare R156 pin 9 > difuzor pin 2
    - difuzor spate stanga
    semnal “+” (fir de culoare salmon) : unitate pin 1 > racordare R155 pin 8 > difuzor pin 1
    semnal “-“ (fir de culoare verde) : unitate pin 6 > racordare R155 pin 9 > difuzor pin 2

Firele pentru difuzoare au sectiunea de 0.5 mm2, grija la polaritate, etc… atasat si cateva capturi, poate te ajuta, sau pe alti colegi de forum:
    Attached Files

Comment

Eu le-am conectat pe acele fire dar nu primesc semnal audio, să trebuiască să activez boxele pe spate din dd4all?

Comment

Unitatea trebuie sa "stie" ca are difuzoare spate, plus ca prin iunie 2024 ai scris (ai primit si raspunsuri) si ai atasat cam aceleasi poze

Originally posted by Robert9890 View Post
        Salut!
        Sunt nou pe forum,stie careva daca am vreo sansa sa am fire pentru boxe trase până în spate din moment ce eu nu am boxe de fabrica pe spate
        Am verificat acea mufa dintre usa si șasiu si am vazut ca are vreo 8 fire dintre care 2 legate la actuatorul de la inchidere
        Las poza jos cu mufele
        inclusiv ca "Am uitat sa specific ca este un logan 2 2020 model fara media nav" si mai ales "Am incecat cu o boxa toate firele dar nu a mers"

Comment

OK, mulțumesc!

Comment

Iar pentru a accesa unitatea via diagnoza in primul rand trebuie ca interfata folosita sa se conecteze pe CAN2.
            Attached Files

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google