Aveti idee, Logan 2 cand va fi disponibil pentru Test Drive? Dar ceva sigur...
Logan 2 Drive Test
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu am cel de 1.6 acasa si am facut test cu cel de 0.9 sincer mi se pare mai ok cel nou si mai silentios si ca sa ma laud si eu un pic acum am comandat cel de 0.9 pe un logan full mai putin piele si au zis ca trebuie sa ajunga intre 10 -14 decembrie ca si pret m a ajuns 12250 plus 219 garantia extinsă ce ma deranjat totusi e ca in oferta de optiuni ai si cotiera dar daca o vrei nu se poate cica pana cel mai devreme aprilie mai
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postl-am testat eu. fata de "amestecul" meu de motor, trage mai prost. gafaie si tremura la ture joase, cu toata turbina lui. dupa reclama care i s-a facut, speram sa mearga macar ca un dci65. impresia a fost de matiz...sau mai bine zis de 1.4 mpi euro4.
Mie mi-a lasat o impresie foarte buna motorul asta. Este suficient de agitat.
Este adevarat ca sub 2200 rpm nu prea face fata, insa este de asteptat, caci doar are 900 cm, iar 90 cp din aceasta cilindree nu se scot decat daca pui un turbo mai maricel, deci lag mai mare.
Mi-a placut antifonarea. Au facut o treaba excelenta, motorul la 3000 rpm nefiind seseizabil, ci doar pe la 4500.
Consum mic, functie ECO, iti arata cand sa schimbi treptele, navigatie, scaune ceva mai pufoase, insa fara sustinere laterala. Per total, un mare plus. Acum sa nu va asteptati la calitate porsche si consum de vw lupo.
Comment
-
In oras probabil va avea consum mic, insa nu stiu daca asta se va intampla si afara la viteze superioare.
In test drive-ul facut de tipul ala pe net am vazut ca la 3000 rot/ min abia avea 90 km/h (probabil in ultima treapta de viteza).
La o viteza de croaziera de 110-130 km/h cate rot/min are motorasul asta?
Comment
-
eu zic ca este destul de ok cutia...,,Am mers cu treapa 1 pana aproape de 50 km/h, da. Constructiv Dacia Logan si Sandero cu acest motor 0,9 litri turbo de 90 CP atinge 40 km/h in tr 1 la 6.000 rpm, 78 km/h in tr 2 la 6.000 rpm si 123 km/h in tr 3 la 6.000 rpm.,,
Comment
-
Zic eu:
Pana acum am citit....am facut si eu plimbarea cu Sandero 0.9...si am vazut plus-uri si minus-uri la noile modele.
Medianav, ESP, ECO, consum, distributie lant....plus-uri.
Are si minus-uri: scut plastic, fete usi plastic total, manere exterioare mari si hidoase, chedere neterminate...si mai are.
Cel mai mare minus....lipsa lui 1,2 tce. Poate se razgandesc.
Ca si client potential, repet: am avut ph1...am luat ph2 mai dotat,...si Logan 2...nu prea ma atrage.
Oricum, felicitari DACIA, noile modele sunt inca fara rival la raportul dotari/pret.
Fiabiliatea...o vedem in timp.
Comment
-
Vai de capul meu...
Mester K, te pierzi in detalii. Ce mama dracului conteaza usa aia? O vrei sa fie de cea mai buna calitate? Ia mercedes.
Te-ai uitat la ceilalti cum arata si cum este?
Sau iar comparam cu masini de peate 20.000, crezand fals ca loganul este 13.000
Comment
-
Originally posted by razvanamzaba sunt cam bosch, din cate stiam eu..Last edited by zeegermans; 25 November 2012, 21:38.internal combustionizer
Comment
Comment