Originally posted by einstein1984
View Post
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Lamele de ștergător tip aero au venit la pachet cu brațele noi, de BRazilia, încă de la începutul anului(2015) la noi, restul EUropei primindu-le de la lansarea TPMS (noiembrie2014).
P.S. Când un bec de DRL(Toshiba LL) pentru X52 e 150RON (dialogys zice 26euro) ce mai contează niște lamele.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Azi se implinesc 5 saptamani de cand am comandat un Sandero Stepway 0.9 TCE gri platine (20.08.2015 plasat comanda si platit avansul de 5%, 08.09.2015 platit diferenta integral). Am primit termen de livrare la finalul lunii septembrie. Azi am verificat, cu ajutorul unui coleg de pe forum, seria de sasiu la fabrica si rezultatul este "VEHICUL NECUNOSCUT".
"NOTRE RESPECT" DACIA, POUR VOUS ET VOTRE "DEALERS"
Comment
-
Originally posted by liviunvl View PostAzi se implinesc 5 saptamani de cand am comandat un Sandero Stepway 0.9 TCE gri platine (20.08.2015 plasat comanda si platit avansul de 5%, 08.09.2015 platit diferenta integral). Am primit termen de livrare la finalul lunii septembrie. Azi am verificat, cu ajutorul unui coleg de pe forum, seria de sasiu la fabrica si rezultatul este "VEHICUL NECUNOSCUT".
"NOTRE RESPECT" DACIA, POUR VOUS ET VOTRE "DEALERS"Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostVINul devine vizibil dupa ce masina e fabricata (la sfarsitul zilei sau ceva de genul asta). Mai ai cateva zile pana se termina luna. Stepway e model mai rar, probabil ca un logan se fabrica mai repede.
Seria de caroserie devine "vizibila" cu o saptamana buna inainte de a se produce efectiv.
Colegul nostru Marius ca poate confirma acesta informatie.
Asa ca ... traiasca dezinformarea😆😆 ... nu-i asa???
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
Comment
-
VIN ul devine vizibil cam cu o saptamana inainte de intrarea in flux a masinii.atunci se incepe ciclarea pieselor-motorul,scaune
Trimis de pe al meu V1_ViperS folosind Tapatalk
Am cautat-o pe a lui liviunlv si nu apare, deci....
Comment
-
Originally posted by maryurs24 View PostVIN ul devine vizibil cam cu o saptamana inainte de intrarea in flux a masinii.atunci se incepe ciclarea pieselor-motorul,scaune
Am cautat-o pe a lui liviunlv si nu apare, deci....
Comment
Comment