Sa te uiti daca ai plafoniera cu 3 becuri ca au "bunul" obicei sa mai monteze cu unul singur.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Dacă are numai un bec am să ii rog să îmi mai pună două becuri (glumesc desigur). Sunt conștient ca există această posibilitate, doar este o mașină low-cost și Dacia își face calculele să nu iasă în pierdere.
Am să încerc să fiu atent la toate detaliile în măsură în care se poate face acest lucru.
Trimis de pe al meu LG-D620 folosind Tapatalk
Comment
-
Plafoniera se pune și după consumatori, astfel cu baterie de 40Ah, 50Ah sau chiar 60Ah dar cu S&S(și fiind 1,2 16v E6 sigur are, doar că nu pentru Romania) e posibil să aibă doar un bec nu 2 sau 3.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Probabil are doar un singur bec, nu mă deranjează așa de mult acest lucru. Torpedoul este iluminat la acest model sau variantă de Logan? Pentru mine este mai important acest element. Este adevărat ca orice element instalat aduce un confort în plus. Multe din aceste se pot instala și după aceea numai că mie nu îmi place să aduc modificări instalație electrice deoarece soi ce implică acest lucru.
Aștept în continuare alte sfaturi și îndrumări de la cei care au intrat în posesia mașinilor și au constata unele proleme care nu se trebui să apăra
Comment
-
Originally posted by omulsimplu View PostProbabil are doar un singur bec, nu mă deranjează așa de mult acest lucru. Torpedoul este iluminat la acest model sau variantă de Logan? Pentru mine este mai important acest element. Este adevărat ca orice element instalat aduce un confort în plus. Multe din aceste se pot instala și după aceea numai că mie nu îmi place să aduc modificări instalație electrice deoarece soi ce implică acest lucru.
Aștept în continuare alte sfaturi și îndrumări de la cei care au intrat în posesia mașinilor și au constata unele proleme care nu se trebui să apăra
Comment
-
Originally posted by omulsimplu View PostProbabil are doar un singur bec, nu mă deranjează așa de mult acest lucru. Torpedoul este iluminat la acest model sau variantă de Logan? Pentru mine este mai important acest element.
Partea buna este ca nu am umblat la electrica masinii pt lumina din torpedou
Comment
Comment