Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by Crutzi View PostSalut,
Nu. Din cate stiu s-a incheiat prin octombrie 2015, si pe 2016 nu se stie nimic.
Am avut reducere 800 E din partea Dacia.
Este 0.9 E6 fara gplsigpic
Comment
-
reducerea cred ca e o chestiune care e la latitudinea fiecarei reprezentante; daca ea e dispusa sa renunte la o parte din profitul propriu
si mie mi-au facut in 2009 reducere 800 de euro; acu au zis ca sunt dispusi sa mi faca 1mie de euro daca iau tot de la ei
la renault,cel putin din vorbe , as avea o reducere mai mare, de vreo 15% din pretul de lista (14000 si ceva, clio 4 dynamic 0.9tce)
preturile ar trebui sa scada cam cu 4%, daca tot a scazu tva-u, n-am avut curiozitatea sa ma uit daca s-a operat schimbarea asta in preturile finaleLast edited by cristi....; 3 February 2016, 23:35.
Comment
-
Originally posted by mihaimmn View PostForte interesant reducere de 800 E , eu am primit 200 euro reducere , masina platita cash ..
Sau 200 euro si rabla..cand apare..Last edited by micutzu666; 3 February 2016, 23:49.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
atunci e de bine. la masini diferentele se simt, fiind vorba de sume mai mari
ma mir ca au scazut totusi, la alimente de ex si la alte servicii e mai scump decat inainte cu 24% tva
ca la noi la nimeni. la fel cu pretul benzinei. barilu e jos de tot si la noi s-a ieftinit numai cu cativa bani, ce sa zic, statu isi trage 50% din pret
Comment
-
Originally posted by cristi.... View Postla alimente de ex si la alte servicii e mai scump decat inainte cu 24% tva
Originally posted by cristi.... View Post
preturile ar trebui sa scada cam cu 4%, daca tot a scazu tva-u, n-am avut curiozitatea sa ma uit daca s-a operat schimbarea asta in preturile finale
Comment
-
Am intrat acum pe site-ul dacia si la prestige 1.2 este reducere 1000 de euro daca mai detii o dacie si vad ca au mai scos din culori!Last edited by Cosmin-Poe; 4 February 2016, 00:59.
Comment
-
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Crutzi...800 euro reducere din totalul de?!
Presupun ca e peste 10000 sareta...
Cristi& Crutzi...Despre ce reprezentante e vorba?
In lunile in care programul rabla e in derulare, nu cred sa o mai friga cu reduceri de genu celor amintite mai sus. Au doar reducerea aia comerciala de 2-300 euro...
Sent from mobileLast edited by jonnie007; 4 February 2016, 01:10.Keep walking...
Comment
-
Aruncați un ochi pe Dacia.ro și comentați apoi.
Unii au primit Dacia Extenso pe 12/24 luni dar nu au primit/ridicat și contractul Dacia Extenso în lipsa căruia cele 12/24luni peste cei 3ani nu există !Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment