If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Crutzi...800 euro reducere din totalul de?!
Presupun ca e peste 10000 sareta...
Cristi& Crutzi...Despre ce reprezentante e vorba?
In lunile in care programul rabla e in derulare, nu cred sa o mai friga cu reduceri de genu celor amintite mai sus. Au doar reducerea aia comerciala de 2-300 euro...
Sent from mobile
Salut,
Masina pe configurator costa 10530 E
Suma finala dupa reducere - 9730 E + 40 E trusa, triunghi, etc.
Reprezentanta este Meridian Vest ( Militari - aproape de autostrada )
Mi-au comunicat ca reducerea este valabila in Ianuarie si Februarie.
Unii au primit Dacia Extenso pe 12/24 luni dar nu au primit/ridicat și contractul Dacia Extenso în lipsa căruia cele 12/24luni peste cei 3ani nu există !
Am fost la dealer-ul care mi-a vandut masina, si mi-a spus ca nu exista niciun fel de problema cu acest contract. Ca aceasta garantie extinsa figureaza atat pe factura de vanzare a masini(ceea ce este adevarat) cat si in sistemul informatic al Dacia.
Salutare,
Revin cu un update, astazi m-au sunat cei de la Meridian Vest, si mi-au spus ca masina a iesit din fabricatie, trebuie incarcata pe platforma si adusa la Bucuresti pt livrare. ( livrarea poate dura intre 2 zile, pana la 2 saptamani maxim, aici nu prea am inteles de ce)
Livrarea dureaza asa mult pentru ca nu aduc numai masina ta. Asteapta mai multe livrari in zona si le "cupleaza" pe toate. Asa am patit si eu. A stat masina in parc la uzina cam o saptamana pana au adus-o la dealer. Eu am luat-o de la Pitesti. Era vorba de 20 km de la uzina pana la dealer. Am facut pitici pe creier sa stiu masina gata si sa nu o pot ridica.
Se poate si altfel, eu de exemplu am gasit masina pe stoc, dupa ce am terminat cu actele pt rabla si cu banii am ridicat masina, fara sa mai astept sa o fabrice si sa o livreze
Si eu aveam nevoie de masina cat mai repede, si m am bucurat ca am gasit o pe stoc
Ce probleme pot fi la o masina de pe stoc spre deosebire de una din fabrica ? Chiar nu m am gandit la asa ceva
Doar ca este fabricata cu ceva timp inainte, nu mai trebuie sa astepti sa o fabrice si sa o livreze
Da.....fiecare cu pasaricii lui.....cu ceva "timp inainte" cand m-am dus eu in showroom inca mai era "depozitat" un SL 10 afara nu tocmai in condiii bune.Nu stiu cat timp s-a fabricat SL 10 dar cu siguranta nu pana in mai
A mea a stat pe stoc fix 3 luni. Singurul lucru a fost ca bateria era putin descarcata, lucru rezolvat cu o plimbare prin oras. La km 40 martorul de baterie s-a stins.
Pot spune ca sunt extrem de multumit ca am luat masina de pe stoc pentru ca am scapat de bataia de cap a senzorilor de presiune.
Ce probleme pot fi la o masina de pe stoc spre deosebire de una din fabrica ? Chiar nu m am gandit la asa ceva
Doar ca este fabricata cu ceva timp inainte, nu mai trebuie sa astepti sa o fabrice si sa o livreze
Faptul ca a stat, faptul ca poate cumparatorului nu i-a convenit ceva anume (a identificat o problema pe care al doilea cumparator nu a vazut-o). Si mai e o chestie: poate s-au parcurs ceva kilometri cu masina respectiva si la vanzare i-au dat kilometri inapoi (desi nu cred, dar e o ipoteza).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment