If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare!
Am dat vineri avans pt Sandero si mi-a dat termen de livrare aprox 2 luni. Tinand cont ca sunt in asteptarea programului "rabla", nu-i graba.
logan'ul este best buy atata timp cat nu cazi in latura masinilor ca cele puse de mine anterior = aproape noi ( 1-2 ani ) cu cativa km la bord, in garantie ...
Salutare , azi am fost la reprezentanta Meridian Vest si am dat precomanda (5% din valoarea masinii) la un logan 2, laureat, 0.9 tce. Acum astept programul rabla pt a putea sa o iau.
Din ce am intrebat, programul rabla ar incepe la sfarsitul lui Aprilie inceputul lui Mai. Asa ca avem ceva de asteptat.
Sa stii ca s-ar putea
Azi am vorbit cu reprezentantul Dacia care m-a asistat la achizitie, si se pare ca vine mai devreme
Dar, totusi, nu vreau sa ma entuziasmez prea tare. Pana nu ma suna sa ma duc sa-mi ridic masina, nu cred
Salutare!
Am dat vineri avans pt Sandero si mi-a dat termen de livrare aprox 2 luni. Tinand cont ca sunt in asteptarea programului "rabla", nu-i graba.
Ce culoare, motor, nivel de echipare si eventual optionale ai ales?
Salutare , azi am fost la reprezentanta Meridian Vest si am dat precomanda (5% din valoarea masinii) la un logan 2, laureat, 0.9 tce. Acum astept programul rabla pt a putea sa o iau.
Din ce am intrebat, programul rabla ar incepe la sfarsitul lui Aprilie inceputul lui Mai. Asa ca avem ceva de asteptat.
Ce culoare si eventual optionale ai ales?
Last edited by abc; 15 March 2016, 00:41.
Reason: Automerged Doublepost
Salut! Eu am ales varianta Acces, culoare Blue Navy. Pt ca am Solenza cica-mi pot oferi o extra reducere in jurul sumei de 400 euro pe langa cei aprox 1500 euro. Din cate am inteles se tine sedinta magica in care se hotaraste data inceperii programului, joi.
Salut! Eu am ales varianta Acces, culoare Blue Navy. Pt ca am Solenza cica-mi pot oferi o extra reducere in jurul sumei de 400 euro pe langa cei aprox 1500 euro. Din cate am inteles se tine sedinta magica in care se hotaraste data inceperii programului, joi.
Frumoasa reducere! Ma poti lamuri cu ceva? Pe site la dacia azi apare la sandero o reducere de 800 euro, mai ai inca vreo 1400 euro cu rabla si ai mai primit suplimentar 400 euro? In plus ce avantaj ai faptul ca ai platit avans inainte de a incepe programul rabla?
Acea reducere de 800 de euro este valabila pana pe 31 martie.
Deci: 7050 cat costa masina -1450 tichet rabla -400 (daca se vor tine de cuvant) reducere ca predau o Dacia si cumpar tot Dacia. Adica as plati 5200 euro plus trusa, triunghiuri si stingator la 39 euro. Mi-au spus ca este obligatoriu sa le cumpar de la ei.
Avantajul unei pre-comenzi data acum este ca nu mai astepti sa-ti faca masina dupa ce incepe programul si sa ramai pieton pana-ti livreaza masina.
In cazul meu m-am grabit pt ca imi expira RCA-ul in data de 27 aprilie si nu are rost sa-l prelungesc.
Asa ca, de exemplu, daca programul rabla incepe pe 3 mai eu as putea conduce noua masina pe 5 mai....sau pe 4 mai )))
Asa ca, de exemplu, daca programul rabla incepe pe 3 mai eu as putea conduce noua masina pe 5 mai....sau pe 4 mai )))
Dupa ce incepe programul rabla, mai dureaza cateva zile pana primesti voucherul acela (trebuie trimis dosarul la mediu, validat etc). La mine a durat 2 saptamani din momentul in care am dus masina la remat (asta in 2013), acum cred ca ar trebui sa dureze mai putin.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment