If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logan Laureate alb au pe stoc, si Acces la fel. Sandero pe la mijlocul lunii Aprilie si Prestige mai tarziu putin, nu mi-a dat o data exacta pentru ca eram indecis pe care sa o aleg. As merge pe Prestige pentru comenzi geamuri pe usi si samnalizarile de pe oglinzi care imi plac cum arata plus alte mici elemente de design. Totusi sotia insista pe Sandero. E incomoda amplasarea butoanelor pentru geamuri pe consola?
La AC-ul automat si consum nu m-am gandit. Inseamna ca voi ramane la un Laureate sau Sandero.
La ce sectiune as putea deschide un topic pe tema? Sunt curios de parerile oamenilor intre cele doua modele, tinand cont ca Sandero e usor mai scump, bani de care probabil as mai pune o dotare pe Logan.
Nu vreau sa "spurc" acest topic cu ceva ce nu este la subiect. Multumesc.
La AC-ul automat si consum nu m-am gandit. Inseamna ca voi ramane la un Laureate sau Sandero.
La ce sectiune as putea deschide un topic pe tema? Sunt curios de parerile oamenilor intre cele doua modele, tinand cont ca Sandero e usor mai scump, bani de care probabil as mai pune o dotare pe Logan.
Alege fara sa mai stai pe ganduri prestige acele "nimicuri" in plus(care apropo nu sunt putine la numar) sunt foarte practice.uita-te atent pe forum,unii colegi cu sandero au avut probleme cu masticul de la praguri parca, unii care le-au condus pe amandoua ziceau ca loganul are stabilitate mai mare(mai ales in curbe)
Fa un test drive cu amandoua daca se poate
Cand am cumparat loganul 2,era in camera de prezentare,nu avea folia de protectie pe tapiterie,scaune!Este normal?
Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
Nici al meu nu o avea, la ridicare. Cred ca nici nu se mai pune, de fapt.
Imi amintesc "cu nostalgie" cum vedeam dacii noi cu foliile alea pe scaune lasate inca vreo 2-3 saptamani dupa ridicarea masinii, "sa tina mai mult domne, e masina noua!"
Cand am cumparat loganul 2,era in camera de prezentare,nu avea folia de protectie pe tapiterie,scaune!Este normal?
Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
Nici la mine nu avea folie pe scaune.In schimb desteptul de consilier luase folia de pe ecranul Medianavului.Nici la skoda nu avea pe scaune,in schimb o avea pe cea de sub presuri.
Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment