Dat comanda azi 24.03.2016 in Bucuresti, termen 14.04.2016. Logan MCV alb, 0.9 Tce+pack securite. Reducere 800 euro, oferta pana pe 31.03 cu conditia sa aveti inca un membru de gradul 1 in familie detinator de dacie.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by indrecan_c View PostCe termen scurt mi se pare...
Este oficial, programul "rabla" incepe pana pe 15 aprilie....deci sper sa am masina noua in concediu de Paste.
am cautat aseara si nu am gasit nimic decat preinsrieri la Dacia si Nisann, precum si articolele vechi din ianuarie despre cumularea programelor Rabla si Prima Masina?
o zi buna
Comment
-
depinde de masina respectarea termenului de livrare, stiu ca la Stepway se sta mai mult. De la 1 Mai stiu ca baga si cu cutie robotizata (manuala fara pedala de ambreiaj ca schimba un motoras). La noi lansari e si cerere mare plus ca se comaseaza si cu programul rabla. Aduceti-va aminte cand s-a lansat stepway ca stateai cate 5 luni sa o iei.
Comment
-
Am dat comanda astazi pentru logan prestige 1.2 culoare blue cosmos,navigatie si cruise control.Am aranjat si pentru senzori parcare,cotiera si presuri noroi cu montaj in reprezentanta.Am beneficiat de fidelizare dar astept rabla si atunci fac transfer.Mi-au dat termen de livrare saptamana 20 adica pe la jumatatea lui mai.
Trimis de pe al meu P5_Energy folosind Tapatalk
Comment
-
Cat te-a dus toata distractia?
La amg mi-a dat reducere la pretul de lista de 500 euro si inca 1500 fiind rabla, la pretul de lista de pe dacia.ro la orice model
Eu sunt in carti pentru un 0.9 gpl, vreau metalizata in plus si cruise controlDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Originally posted by vio.tudor View PostAm dat comanda astazi pentru logan prestige 1.2 culoare blue cosmos,navigatie si cruise control.Am aranjat si pentru senzori parcare,cotiera si presuri noroi cu montaj in reprezentanta.Am beneficiat de fidelizare dar astept rabla si atunci fac transfer.Mi-au dat termen de livrare saptamana 20 adica pe la jumatatea lui mai.
Trimis de pe al meu P5_Energy folosind Tapatalk
Sent from my SM-G901F using Tapatalk
Comment
Comment