If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stiam ca Prestige vine cu aparatori de noroi la roti, standard. Adica sunt niste bucati de plastic prinse cu 3 piulite. Tu zici de altceva, sau sunt eu in eroare?
Ce am vazut astazi la un duster avea senzori parcare si camera iar pe navigatie arata niste linii ce marcau un perimetru dar nu stiu daca erau de la camera sau de la senzori,senzorii aveau si semnal acustic.Cat despre presuri noroi roti ar fi bine sa vina din fabrica ceea ce nu cred.
Stiam ca Prestige vine cu aparatori de noroi la roti, standard. Adica sunt niste bucati de plastic prinse cu 3 piulite. Tu zici de altceva, sau sunt eu in eroare?
Sent from my SM-G901F using Tapatalk
Ale sunt deflectoare aerodinamice și sunt standard pe orice echipare.
Senzori de parcare cu afisare pe R-Link ai doar pe Renault, la Dacia doar camera are linii de ghidaj pe Medianav.
Senzorii montați în reprezentață, NU sunt aceeași cu cei montați de fabrică. Cei de fabrică au buton de oprire, cei din reprezentanță, cu afișaj și fără buton de oprire, sunt Directed.
Toate cele de mai sus se știu deja, la o căutare se găseau.
Astept sa inceapa programul rabla (estimare 15 aprilie), apoi spre sfarsitul lunii aprilie cand am tichetul (sper/estimare) vreau sa dau comanda de un Logan 0.9 TCe Laureat + Medianav / Pack Securite / Pack Look / Cotiera, Blue Cosmos sau Gris Comete.
1) Cam ce termen de livrare ar avea masina, comandata la inceput de mai ? ~6 saptamani este optimist ?
2) Din experienta celor care au comandat noul Logan deja, cam ce discount/bonus ati obtinut de la dealer ? Probabil o sa il comand de la un dealer Dacia de la care am mai luat 2 Logan-uri (un 1.4 Laureat in 2005 si un Prestige 16V in 2008). Credeti ca se poate obtine ceva palpabil ? Eu ma gandeam ca poate obtin un set de presuri de cauciuc tavita pentru interior + portbagaj, eventual poate si o camera de marcharierre.
@t0rquemenada - cam cat este un update de harti la dealer ? Cand este livrata masina are ultima varianta disponibila ?
De ce nu dai comanda acum? Platesti avansul si apoi astepti sa inceapa programul Rabla. In felul asta o poti avea mult mai repede.
Eu asa am facut anul trecut si atunci cand a inceput Rabla, pe la inceputul lunii Mai masina era deja in fabricatie si am luat-o in doua saptamani!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment