If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pe 11 martie am dat avans si vineri (07.05.16) am facut cunostinta cu masinuta. Din pacate nu am putut-o deschide deoarece omul care are cheile masinilor din parc era plecat. Numai peste doua sapt mai trec pe la reprezentanta asa ca pana atunci va sta cuminte, parcata abia astept sa se demareze programul asta "rabla".
Anvelopele de pe masina sunt Continental. Ii de bine?
Am comandat un Logan MCV 0.9 Tce, benzina, culoare alb + pack securite.
- comanda 24.03.2016, plata avans 5% in aceeasi zi.
- termen de livrare 14.05.2016
- iesire de pe linia de productie 26.04.2016
- sosire la dealer 28.04.2016 (Bucuresti-sector 2, Simpotrans Colentina)
Am mai achizitionat: covorase cauciuc, tavita portbagaj, aparatori noroi+montaj. Reducere generala 800 euro cu un program de fidelizare: o ruda gradul I sa detina o dacie. (dovada cu talonul)
Pe 11 martie am dat avans si vineri (07.05.16) am facut cunostinta cu masinuta. Din pacate nu am putut-o deschide deoarece omul care are cheile masinilor din parc era plecat. Numai peste doua sapt mai trec pe la reprezentanta asa ca pana atunci va sta cuminte, parcata abia astept sa se demareze programul asta "rabla".
Anvelopele de pe masina sunt Continental. Ii de bine?
Si eu astept tot inceperea programului.
Last edited by MihaiiahiM; 8 May 2016, 16:48.
Reason: Automerged Doublepost
Am si eu o curiozitate in legatura cu masinile astea care stau saptamani in parcarea reprezentantei pentru a fi ridicate de clienti: daca da o grindina, ce se intampla, sunt lasate in ploaia de pietricele ? In ultima vreme si la mine in oras a inceput sa fie cam des acest fenomen meteo ... Am vazut si parbrize sparte de la asa ceva, gaurele in tabla, aproape insesizabile, dar acolo ...
Nu stiu daca au asigurare sau nu (in mod nornal, da), dar stiu, cert (100% sigur) ca le repara si le vand "ca noi". Vorbesc in cunostinta de cauza, am un amic, mecanic la o reprezentanta a unei marci premium (cel putin asa se vor). Am vazut cu ochii mei masini stricate de grindina + una lovita rau de ei la fabrica din strainatate, reparate si predate clientilor. Nu stiu daca au fost informati si daca au acceptat in cunostinta de cauza masinile asa
Am si eu o curiozitate in legatura cu masinile astea care stau saptamani in parcarea reprezentantei pentru a fi ridicate de clienti: daca da o grindina, ce se intampla, sunt lasate in ploaia de pietricele ? In ultima vreme si la mine in oras a inceput sa fie cam des acest fenomen meteo ... Am vazut si parbrize sparte de la asa ceva, gaurele in tabla, aproape insesizabile, dar acolo ...
Ei......povestea cu grindina am prins fobie de ea ieri in Bv a dat 2 ture ce e drept mica fata de anul trecut cand mi-a indoit masina bine de tot in cateva locuri.eu cred ca la majoritatea nu le fac nimic,mai ales celor cu culori deschise.sa fim seriosi cine verifica tu te duci sa ridici o masina noua nu sa stai sa verifici in lumina soarelui indoiturile....
ma gandesc ca nu numai cei de la Dacia fac asa ceva, probabil ca si la alte branduri, oricum majoritatea le tin afara ... Mie unul mi se pare de cacao toata treaba
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment