Anuleaza comanda si dai alta de prestige, mai ales ca nu ai ridicat-o.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
La Prestige mânerele interioare cromate(alea folosite pentru deschiderea ușilor)acum sunt negre, ha.. ha.. ha.
În altă ordine de idei, pe niște Stepway-uri fabricație 09/2015 am găsit RES(Remote engine start) pe UCH ceea ce e foarte bine, mai adaugi un BIC și un Medianav EVO(dacă nu are EVO) și ai RES.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
-
Ce vesti "triste" pentru cei care deja au comandat masina si trebuie sa astepte inceprerea programului rabla pentru a o ridica ... Eu unu astept rabla aia o data si iau masina comandata si gata fara prea multe batai de cap ... ca deja am 1 luna de cand stau pe bara
Comment
-
Daca se poate schimba comanda si daca esti dispus sa platesti diferenta, eu zic ca merita asteptarea. Toata treaba e aerul conditionat automat (de-ar fi pus separat aceasta optiune si nu alaturi de jante, navigatie si ce mai ofera in plus, era foarte bine, insa chiar si asa, ai o masina mai dotata).
Comment
-
Pai nah...400 euro...nu-i o diferenta asa de mare. Singura problema-i ca se lungeste estrem de mult perioada de asteptare.
Sincer, faptu lca are jante de AL din punctul meu de vedere este un minus (nu stau toata ziua lsa ma uit la ele...si eu cicul destul de mult si pe drumuri mai rele).
Masina curenta (care-i in curte la dealer)...are navigatie, cruise control etc. Doar aerul conditionat automat imi lipseste pe ea.
Comment
-
era si cazu sa faca varianta prestige cu toate motorizarile, doh, le-a trebuit cat? 1 an-2...in fine, din pct meu de vedere dowgradu vizual nu e de bun augur (fara jante pe 16 si fara faruri duble) dar asa e la dacia: introduc ceva nou si scot altceva...probabil sa nu arunce preturile in aer
Comment
-
Pe site scrie altceva:
- geamuri fata electrice, cu impuls pe partea soferului, insa nu se specifica unde sunt amplasate;
- geamuri spate electrice (comenzi pe portiere usi spate + consola centrala). De aici trag concluzia ca se pastreaza comenzile geamurilor fata pe usile fata, iar comenzile geamurilor spate sunt amplasate pe consola centrala, de unde pot fi actionate de sofer si in spate, sunt amplasate pe usi.Attached Files
Comment
Comment