eu am stat intr-una dasta la mall, era full cu motor de 1.4. când mi-a zis tipa ca e 14 mii am refuzat sa cred asa ceva, am zis ca nu stie ea ce vorbeste/vinde mie mi-a placut tara mult: scaune incalzite si ventilate; scaune excelente, foarte confortabile, bord calumea, chedere duble pe portiere, foarte tare masinuta, pasaje roti complte inchise si pe fata si pe spate, jante pe 16 din aliaj, faruri cu lupa, led pe drl, stopuri full led, f faina masina
sa vedem ce promotii vor fi in toamna +/- de blackfriday... ori cu rabla ori fara rabla, la altii discounturile aduc preturile intr-o zona confortabila
mie momentan imi place fiat tipo, mi se pare ca are o ”silueta” foarte eleganta, zvelta, dotari decente la un pret la fel de decent; comparativ cu Hyundai i30 de ex, hyundaiu e peste, adevaru e ca la pretu asta de 14 mii, cu dotarile pe care le are,hyundaiu bate tot, mai putin la design...
sa vedem ce promotii vor fi in toamna +/- de blackfriday... ori cu rabla ori fara rabla, la altii discounturile aduc preturile intr-o zona confortabila
mie momentan imi place fiat tipo, mi se pare ca are o ”silueta” foarte eleganta, zvelta, dotari decente la un pret la fel de decent; comparativ cu Hyundai i30 de ex, hyundaiu e peste, adevaru e ca la pretu asta de 14 mii, cu dotarile pe care le are,hyundaiu bate tot, mai putin la design...
Comment