Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by M.FLORIN View PostNu inteleg de ce va uitati prin ziare ... Daca vreti sa vedeti realitatea urmariti cu incredere site-ul oficial al Administratiei fondului de mediu.
Cum sa inceapa programul rabla saptamana asta in conditiile in care termenul de inscriere al producatorilor s-a prelungit pana in 17 iunie ...????
Comment
-
danutz89 din incompetenta o lungesc astia.
MihaiiahiM
Daca te uiti la
o sa vezi ca au inceput pe data de 24 aprilie sa faca contractele cu delaerii. Adica prin 26-27 au inceput sa livreze masini.
Daca te uiti la
O sa vezi ca perioada de contestatii a fost intre 01-10 aprilie. Practic prima tura de contestatii.
Daca faci o socoteala: 24-01 = 23 zile intre startul perioadei de contestatii si semnatul contractelor cu dealeri...si mai pui 2 zile pntru dosarele noastre.
Comment
-
MihaiiahiM sincer...imi doresc...dar experienta spune ca nici o sansa (sa nu uitam. vb de romania). Eu sunt deja disperat...am avut nevoie disperata de masina zilele astea...si tot cu rugaminti pe la prieteni...etc...incat imi venea sa-mi bag piciorul in rabla lor. Puteau sa faca ochestie si mai inteligenta. Cu astia aprobabit sa semneze deja...iar astia cu contestatii...dupa ce se rezolva.
Comment
-
Depinde ce primarie. In TM in 4 zile se da...si pierzi 4-8 ore sa depui cererea si 1-2 ore sa ridici actele.
Nu-i valabil 30 zile. Este valabil doar luna in care a fost emis. Adica, daca a fost emis pe 31 mai...a doua zi nu mai este valabil (1 iunie). Dar daca a fost emis pe 1 mai...este valabil pana in 31 mai.
Comment
Comment