Eu din ce am citit e nevoie de certificat de atestare fiscala si ala se obtine de la finante. De ce se vorbeste de primarie? Trebuie si de acolo ceva certificat?
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Eu am fost la Anaf sector 6 (popa tatu) si cei de acolo au zis ca dureaza 3 zile ... drept urmare maine pe la pranz scot acel certificat fiscal si il voi depune la dealer pt a face dosarul ... ca atunci cand ii da user si parola sa poata introduce datele masinii (tichetul) in program pentru a fi date spre acceptare si a putea sa-mi ridic masina ,
Ps. Eu dand bani pt tichet (masina mea nefiind acceptata din cauza anului de inmatriculare mai mic decat cei ceruti de stat, in cazul meu de 6 ani) nu mai trebuie sa fac nimic doar sa duc acel certificat fiscal si sa astept sa ma sune sa dau restul de bani ...
Comment
-
Originally posted by bolovan View Postimi cer scuze pt dezinformare.
Acum m-am uitat pe Certificatul meu...si da...intradevar, este valabil 30 zile (al meu o fo eliberat pe 06.06.2016...si este valabil pana in 07.06.2016.
via Tapatalk
Comment
-
programul rabla
Am si eu o intrebare pentru cei cu programul rabla. Aveti idee daca se pot adauga optionale? Macar bancheta spate e rabatabila? stiu ca la berlina costa 100 euro aceasta optiune, iar la mcv e standard. Nu stiu daca e valabila si la programul rabla bancheta rabatabila.(ma interesez pentru cineva ce nu le are cu netul, eu fiind deja posesor de mcv de o luna)
Comment
-
Originally posted by cristiane View PostAm si eu o intrebare pentru cei cu programul rabla. Aveti idee daca se pot adauga optionale? Macar bancheta spate e rabatabila? stiu ca la berlina costa 100 euro aceasta optiune, iar la mcv e standard. Nu stiu daca e valabila si la programul rabla bancheta rabatabila.(ma interesez pentru cineva ce nu le are cu netul, eu fiind deja posesor de mcv de o luna)
Comment
-
Greșit, pui pe mașină ce îți permite nivelul de echipare, la Plus(Ambiance+AC și proiectoare?) nu poți pune nimic în plus.
Bancheta cu spătar fracționabil și rabatabil era standard la Laureate din 2012 până în 2013 apoi e doar pe bani.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment