Ești de belea!
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
@gospag Pentru X52 nu trebuie lipit nimic, doar bife.
Cât despre dotări Logan Plus vezi poze.
LE: Se pare că au făcut economii și în alte părți, astea mai noi vin fără fire în cablaj pentru funcțiile ce nu sunt prezente pe mașină (în special fără fire RVLV)Last edited by t0rquemada; 8 June 2016, 18:31.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
@ prometheus - eu am tras furtunul ala pe sub buson si prins cu un colier din plastic de celalat furtun. Cand am facut revizia m-au intrebat in reprezentanta de ce am facut asta, asta in timp ce se chinuiau sa desfaca busonul, mama lor de meseriasi......
In poze vad ca s-a facut economie si la nivelul lichidelor.Last edited by Oti; 8 June 2016, 19:58.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostFix pentru o chestie de genul ăla(furtun de combustibil ce se poate freca de suportul motor și fisura) au scos un ots la kadjar, deci la dacia nu mă mai mir.sigpic
Comment
-
Fanez nu stiu daca e cablajul tras pana acolo...si oglinzile cu totul, cred ca e undeva la 400-500de lei bucata...
Originally posted by DannyMC View PostCine ti-a zis aberatia asta? Poti lua orice nivel de echipare!
Comment
-
Originally posted by indrecan_c View PostAm tot citit despre Logan 2 si Sandero 2 si m-am hotarat sa renunt la comanda. Masina pt care am dat avans in luna martie m-a asteptat in parcarea reprezentantei dar m-am hotarat sa nu o cumpar deoarece mi-as fi permis versiunea Acces si nu are rost.
Bafta tuturor si numai bine!
Comment
Comment