Da asa este...era doar o parere..eu in schimb astept sa inceapa rabla ca sa imi ridic masina prestige gri platin...fiecare cu gusturile lui ;)
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Mulumesc!! Sper sa intru in posesia ei cat mai repede... ca tot astept programul asta minune...
Scorpion21 cum i se pare masina? Ca tocmai ce m-am uitat pe profilul tau si am vazut ca ai logan prestige 2015 dci...esti mulumit de ea?
Comment
-
Nu-ti retine nimic. In aceasta situatie sunt eu, ca vanzator. Singurul lucru pe care l-am putut face a fost sa declar la DRPCIV faptul ca auto marca... nr... si seria WIN... a fost vandut catre..., asta ca sa nu mai primesc eu amenzile de circulatie si de rovinieta. Pe scurt, militia nu-l poate obliga pe respectivul s-o inmatriculeze pe numele sau, dar poate opera instrainarea in sistemul informatic de evidenta auto, pentru ca fostul proprietar sa nu mai primeasca amenzi pe banda rulanta.
Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk
Originally posted by calinrusu View PostNu-ti retine nimic. In aceasta situatie sunt eu, ca vanzator. Singurul lucru pe care l-am putut face a fost sa declar la DRPCIV faptul ca auto marca... nr... si seria WIN... a fost vandut catre..., asta ca sa nu mai primesc eu amenzile de circulatie si de rovinieta. Pe scurt, militia nu-l poate obliga pe respectivul s-o inmatriculeze pe numele sau, dar poate opera instrainarea in sistemul informatic de evidenta auto, pentru ca fostul proprietar sa nu mai primeasca amenzi pe banda rulanta.
Originally posted by vitriol View PostCel care vinde masina scrie pe talon "instrainat catre X, data/luna/anul". De la data respectiva ai 30 de zile sa o inmatriculezi pe numele tau. Dupa aia, daca te opreste politia si vede ca ai depasit cele 30 de zile, iti retine talonul, iar apoi, cum am scris mai sus, esti obligat sa o inmatriculezi.
Comment
-
Nu exista topic dedicat pt inmatriculari?
Nu de alta...dar aici sunt COmenzi si livrari. Si imi tresare inima de speranta cand vad cate un mail cu topic-ul asta....ca poate cineva are o veste/strie despre programul p**i...pardon...rabla...si poate printr-o minune reusim si noi sa ne ridicam masiniile...nu de alta...dar ruginesc pana sa apucam noi sa le facem rodajul.
Comment
-
MihaiiahiM maine-i ultima zi prentru prima tura de contestatii.
Are cineva idee cam cat dureaza radierea unei masini?
Ca din cate am inteles de la un coleg forumist, primim masina doar dupa ce se radiaza (nu dupa obtinerea certificatului de distrugere).
P.S. Inca visez sa o ridic vineri
Comment
-
Dacia Sandero intră pe lista neagră a celor mai poluante diesel-uri Euro 6 din Europa | auto-bild.roONG-ul Transport and Environment a publicat o listă cu cele mai poluante mașini echipate cu motoare diesel din Europa. Pe lista ONG-ului apare și Dacia
Comment
Comment