Si eu la fel am depus cererea. La fel si la mine. Tot ce trebuie sa fac e sa astept
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Agentii auto sunt la fel de nerabdatori ca si noi, sa ne ridicam masinutele. Ei au avut din iarna o perioada moarta in vanzari, se bazau pe Rabla sa mai echilibreze incasarile.
La agentul meu este o lista de ~ 50 de persoane care asteapta PSIPAN-ul...
Pentru cei care nu au avut o rabla pentru Remat, au consultanta si sprijin in relatia cu firmele de dezmembrari.
Asa ca asteptam impreuna, mult a fost, putin a ramas
Avantajul multora dintre noi e faptul ca minunatiile ne asteapta deja cuminti in parcul auto, acum e nebunie cu perioada de fabricatie, stiu chiar din Uzina. Trebuie onorate prioritar comenzile pentru export, iar vehiculele se fabrica pe loturi, nu imediat ce au intrat banii in contul Dacia-Renault
Trimis de pe al meu GT-I9295 folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by bolovan View PostNu s-a facut, din date am inteles, trebuie iar sa platim avansul, dupa care se face stornarea baniilor din primul avansOriginally posted by danutz89 View PostMie din ce mi-a zis dealerul am inteles ca se face stornarea, apoi facem bonul de comanda din nou si sa dau avansul iar...
Comment
-
-
Eu nu-mi sun dealer-ul...ca deja cred ca face apoplexie cand imi vede numarul (la cat am sunat sapamanile trecute).
Dar asa am inteles si eu, pe joi incep sa introduca dosarele in plicatia pentru programul p**i...
good...n-am vorbit in viata mea atat de mult timp porcos...ca in ultimele doua luni
Comment
Comment