If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Plata se realizează la cursul de schimb Leu/Euro practicat de S.C. Renault commercial Roumanie S.R.L. si afisat la sediul Agentului in ziua efectuarii platii (respectiv, cursul BNR din ultima zi de marți inainte de data platii, majorat cu 0,5%)
14.06.2016, 1euro=4,5218 ron, curs renault 4,74789
Asta am zis si eu ca marti s-ar putea sa fie mult mai mare si asta in dezavantajul nostru..iar luni e zi libera deci vom prinde cursul de saptamana viitoare.
Buna seara la toata lumea.Ultimele noutati.A inceput introducerea tichetelor in programul psipan.Am vorbit adineauri si acum asteptam validarea tichetelor.Fara validare nu se poate incepe demersul normal al lucrurilor.....
Buna seara la toata lumea.Ultimele noutati.A inceput introducerea tichetelor in programul psipan.Am vorbit adineauri si acum asteptam validarea tichetelor.Fara validare nu se poate incepe demersul normal al lucrurilor.....
Stai sa vedem.Eu am vorbit cu cineva la meridian.Oricum o sa fie multe tichete validate saptamana viitoare.....
Iei validarea,remat,circa financiara cu cozile intermitente...radiere si apoi sa platim restul banilor.
Eu chiar nu am avut ce sa fac.Am un logan dci chel 65 cp(doar servodirectie are pe el) din 2005 noiembrie si am 52000 km.Este impecabil!!! Am intrat de doua ori in service: o distributie la 5 ani, si acum doua luni,placute de frana si un cap de bara.Dar nu se mai poate cu lipsa aerului conditionat.Am dat la schimb tot ce se putea de pe masina......
De obicei dealarii au program pana la 17 iar aplicatia a aparut pe site cam pe la aceas ora oare au stat dupa program sa bage datele? Ar fi bine cine are informatii sigure sa ne zica si noua.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment