La Meridian se lucreaza pana la ora 20.Iar persoana mea de contact,o sa stea pana tarziu in seara asta sa introduca tichete.Nu sunt motive de indoiala in privinta asta
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostAm sunat la VC 0248500000 și cei de acolo mi-au spus ca nu s-a început introducerea dosarelor. Speram sa înceapă astăzi sau cel târziu marți. E o informație oficiala.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
La Vocea Clientului Dacia nu răspund portarii. Răspund CONSILIERII DACIA. Convorbirea se înregistrează și e oficiala. Consilierul cu care am vorbit mi-a spus ca mă va suna când se da drumul la introducerea dosarelor în sistem.Last edited by MihaiiahiM; 17 June 2016, 09:51.sigpic
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostLa Vocea Clientului Dacia nu răspund portarii. Răspund CONSILIERII DACIA. Convorbirea se înregistrează și e oficiala.
Amice, nu stiu in ce domeniu lucrezi tu (si, sincer, nici un ma intereseaza), dar in cazul meu, pana nu am ceva scris, o discutie telefonica valoreaza cat o ceapa degerata.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Tocmai ce m-a sunat consilierul Dacia (nu consilierul de vânzări de la dealer) și mi-a spus ca acum s-a dat drumul la introducerea datelor în aplicație. După primirea acceptului (maxim 5 zile), cu acceptul se duce și se casează rabla, apoi se întocmește alt dosar cu actele de la rabla și se depune la dealer. Asta e procedura.Last edited by MihaiiahiM; 17 June 2016, 10:01.sigpic
Comment
-
Revin si eu cu o intrebare: Noi cei care am dat avans pentru rabla, pe langa faptul ca nu mai trebuie sa alergam , avem vreun avantaj ? In sensul ca imediat ce ni se da acceptul pt acel tichet putem sa ne si ridicam masina sau stam cateva zile pana asa presupusa persoana care detine masina o radiaza si o duce la centru de casare ?
@Vitriol nu stiu ce parere ai tu despre ceapa degerata , dar mie cu putina slana valoarea ei creste considerabil )Last edited by andu_4all; 17 June 2016, 10:04.
Comment
-
Pai stăm... Ăsta e afacerea noastră. Pana nu vin actele de la persoana X nu poți ridica mașină.
Originally posted by vitriol View PostAdica Dumnezeii de la Dacia-Renault-Nissan.
Amice, nu stiu in ce domeniu lucrezi tu (si, sincer, nici un ma intereseaza), dar in cazul meu, pana nu am ceva scris, o discutie telefonica valoreaza cat o ceapa degerata.sigpic
Comment
-
Sa fim mulțumiți dacă luam mașinile în august. Asta dacă nu o sa le refuzăm ca după ce au stat atâtea luni prin curțile dealerilor și pe trotuare alea nu mai sunt mașini sa dai 8000-13000 de euro. Sa nu mai spun ca multe s-ar putea sa fie și zgâriate....
Comment
Comment