Consilierii Dacia cu siguranta au o informatie oficiala scrisa , semnata si stampilata pe care o dau mai departe prin telefon clientilor nedumeriti, ca de aia sunt pusi acolo sa raspunda la toate intrebarile si sa nu induca oamenii in eroare... Asadar eu cu siguratnata cred ca e foarte oficiala!
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostSperam sa înceapă astăzi sau cel târziu marți. E o informație oficiala.
In fine... Sper sa va ridicati masinile cat mai repede. Luati-o ca pe o "informatie oficiala".Last edited by vitriol; 17 June 2016, 11:26.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by Ady F View PostSa nu mai spun ca multe s-ar putea sa fie și zgâriate....
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostDanutz, daca tu crezi ca "speram sa inceapa azi" suna a informatie oficiala, atunci da-mi voie sa
In fine... Sper sa va ridicati masinile cat mai repede. Luati-o ca pe o "informatie oficiala".sigpic
Comment
-
Originally posted by cezar44spr View PostSalutare lume buna.Pot sa strig ,,BINGO,,
Am validarea dosarului si astept sa fiu sunat de o unitate remat sa fie preluata masina.
Va mai tin la curent deoarece acum sunt la munca si trebuie sa plec.
Comment
-
Originally posted by cezar44spr View PostSalutare lume buna.Pot sa strig ,,BINGO,,
Am validarea dosarului si astept sa fiu sunat de o unitate remat sa fie preluata masina.
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostĂsta au fost vorbele mele. Îți înțeleg frustrarea pentru calculul greșit al vitezei medii, dar hai sa trecem peste.
Legat de calculul gresit: ia calculeaza tu cati km faci intr-o ora, daca ai parcurs 1900 km in 27 de ore.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostA, deci vorbele tale tin loc de informatie oficiala... Opreste-te ca deja nu mai esti amuzant. O dai in penibil.
Legat de calculul gresit: ia calculeaza tu cati km faci intr-o ora, daca ai parcurs 1900 km in 27 de ore.
Originally posted by bolovan View PostCica si dosarul meu a fost introdus...si se asteapta validarea lui. Astazi sau marti. Finally...au reusit sa faca si ei ceva in 6 luni...sigpic
Comment
Comment