@Fanez Ce model ai luat, ce echipare?
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Ne bucurăm să te anunțăm că Programul Rabla 2016 a început cu data de 17 Iunie!
Anul acesta numărul de tichete este mai mic față de anul trecut, ceea ce înseamnă mai puține mașini disponibile în program.
Toată gama de modele Dacia te așteaptă să îți alegi modelul preferat. înscrie-te acum în program!
Pentru mai multe detalii, contactează cel mai apropiat agent Dacia care îți va furniza toate informațiile astfel încât să alegi modelul care răspunde tuturor cerințelor tale.
Mult succes!
Echipa Dacia
Comment
-
Am primit și eu nota acceptare. se mișcă acceptabil
Originally posted by Peterpan View PostLa remat au spus ca la rabla nu platesc mult pt. ca taxe pt ca nu stiu ce ..deci iei mai nimic
Comment
-
Are dreptate mihai...nu e tocmai cel mai bun moment pentru achitarea masinii...poate saptamana viitoare euro va fi mai mic, avand in vedere ca pe 23 este referendumul la britanici iar vestile ca ar ramane in uniune sunt in primplan...in alta ordine de cuvinte, nici eu nu am fost sunat...[/QUOTE][/QUOTE]
Comment
-
10600x4.5=47700-6500=41200
10600x4.55 = 48230-6500=41730
Diferenta: 530 lei...la o diferenta de curs de 5 bani.
530 inseamna o alarma ok || doua plinuri benzina || ceva accesorii || o revizie || doua cine super romantice cu sotia/amanta || aproape o cina cu amantele si sotia la un loc || 53 beri scumpe || o pereche de incaltari de dama || toata garderoba mea || ceva kg de distonocam pe cand sotia are chef sa te bata la cap || ce vrei tu de 530 lei.
Comment
Comment