If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Iti dai seama ca nu semnez de receptie pana nu o puric si miros (o sa fiu cu nevasta...si daca nu o sa ma omoare dealerul...o sa ma stranga nevasta de gat...am momente cand sunt extrem de chitibusar).
Dap...mult tare a durat...
Eu din cate am inteles, pe luni este radiata masina...teoretic pe miercuri/joi ridic masina. Dar astas-i la nivel teoretic. Asteptam sa vedem ce spune lumea...cand incepe lumea sa-si ridice masiniile.
Luam mașinile pana la 1 iulie? Voi ce vesti aveți de la dealeri voștri?
Eu o iau pana la 1 iulie. Pe hartia pentru avans (precomanda sau cum i-o zice...) scrie "termen de livrare 01.07.2016". Daca nu se conformeaza se lasa cu reclamatii si alte pretentii cum ar fi despagubiri (asa a zis nenea dilăru'). Adica ala e termenul maxim. MAXIM am zis! . Asa a zis el, asa zic si eu. Posibil s-o iau inainte, dar nu mai tarziu de data respectiva, asa ca uitati-va ce data aveti ca termen de livrare si spuneti-le ca se apropie si n-aveti chef sa-l depasiti ca sa va plimbati pe la tribunale, ca v-ati plimbat destul pe la ei prin curte.
Acum 5minute am plătit din nou avansul. Din acest punct știe cineva cat ar mai dura pana se ridica mașina? Pe săptămâna viitoare sunt șanse sa ridicam mașinile?
Nu 4 zile pt. ca sambata ,duminica si luni au fost zile libere..deci eu marti am radiat rabla si am platit avansul iar azi am platit integral urmand ca maine sa iau masina(sper).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment