Nu prea au cum sa-l inghete...ca incalca articolul 2 punctul C din contract.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by bolovan View PostNu prea au cum sa-l inghete...ca incalca articolul 2 punctul C din contract.
Comment
-
Poate BNR-ul a inghetat cursul ca sa nu scada vertiginos cum se asteapta in urma brexit. Mie mi-au zis ca de maine sa ma duc sa mai intreb cum e cu validarea tichetului (maine-poimaine), asta dupa ce initial mi-a zis ca dureaza 2-3 zile maxim, iata ca a trecut o saptamana jumate.
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostPoate BNR-ul a inghetat cursul ca sa nu scada vertiginos cum se asteapta in urma brexit. Mie mi-au zis ca de maine sa ma duc sa mai intreb cum e cu validarea tichetului (maine-poimaine), asta dupa ce initial mi-a zis ca dureaza 2-3 zile maxim, iata ca a trecut o saptamana jumate.
Comment
-
Azi am primit bonul de comanda si am dat avansul . Urmand ca pana la sfârșitul săptămânii sa platesc masina integral ... singura problema este faptul ca eu duminica plec pentru o saptamana si dealerul a spus ca nu poate sa-mi livreze masina pana vineri ... dar o iau cand vin din concediu. Mult a fost putin a mai ramas .
Comment
Comment