La mine erau disponibili la dacia a doua zi din Millenium Bank in BRD. A fost mai ieftin sa-i transfer, in loc sa-i depun numerar la BRD, unde au comision mare la depunere.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by bolovan View Post...Eu din cate am inteles...in 2-3 ore dupa ce am platit masina...pot sa o ridic.Originally posted by andu_4all View PostAm platit doar avansul , urmand ca tot saptamana asta sa platesc si restul de bani (cel putin asa mi s-a zis) .... insa masina nu poate sa mi-o predea tot in aceasi ziOriginally posted by Crs. Sandel View PostProbabil din cauza ca trebuie sa primeasca confirmarea de la Dacia cum ca au primit banii.
Cand am luat masina (2013), banii au fost virati din BCR in BRD si am asteptat 2 zile pana am putut sa iau masina, insa cred ca daca ii virezi din BRD in BRD, banii ar trebui sa ajunga in aceeasi zi.Originally posted by MihaiiahiM View PostEu m-am dus cu dovada plății. Au verificat-o în sistem și mi-au dat mașină pe loc.Originally posted by andu_4all View PostEu fac plata din BCR in BRD ... Oricum daca nu se se poate saptamana asta dupa 2 saptamani ... o ridic sigur 100% ca saptamana viitoare eu sunt plecat din buc
Am sunat sa vad cum mai e situatia si iar m-a amanat (pana pe la ora 3 de data asta), era prea ocupat cand l-am sunat si nu avea timp sa verifice chiar atunci (pe la 10.30).
Comment
-
Fanez prima oara acum 3 luni cand am facut precomanda am fost intrebat unde prefer ... BRD sau BCR si am ales BCR ... ieri cand am replatit avansul m-am trezit ca trebuie sa virez in contul BRD ... poate cand o fi sa dau restul sumei sa fiu intrebat , daca nu virez tot in contul BRD .. si astept
Comment
-
Am vorbit acum cu dealerul si restul banilor vor ajunge in aceeasi zi BRD in RCR indiferent de banca pentru ca s-a facut un angajament intre BRD si RCR si pe baza ordinului de plata se face dovada. Astazi sunt probleme cu cursul valutar fiind marti si de aceea nu suntem sunati sa platim restul banilor. Dealerul meu mi-a zis ca pana vineri iau masina...Vrea sa scape de mine saptamana asta
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostRCR lucrează cu BRD. Scrie și pe bonul de comanda. Se plătește în contul xxxxx deschis la BRD la cursul BNR de marți...la care se adaugă 0,5%.Originally posted by MihaiiahiM View PostCitește ce scrie pe bonul de comanda, pagina a II-a! E tocmai invers.
Daca alegeai sa platesti la BCR pe bonul de comanda ar fi scris:Se plătește în contul xxxxx deschis la BCR la cursul BNR de marți...la care se adaugă 0,5%.
Comment
-
Originally posted by andu_4all View PostFanez prima oara acum 3 luni cand am facut precomanda am fost intrebat unde prefer ... BRD sau BCR si am ales BCR ... ieri cand am replatit avansul m-am trezit ca trebuie sa virez in contul BRD ... poate cand o fi sa dau restul sumei sa fiu intrebat , daca nu virez tot in contul BRD .. si astept
Mie initial, baiatul asta caruia unii de pe forum ii zic "dealer" mi-a propus sa depun la BCR, iar tipa care mi-a facut comanda, dupa ce m-a intrebat si ea unde prefer, mi-a facut la BRD cand i-am zis ca mi-e indiferent la ce banca platesc.
Comment
-
Originally posted by Fanez View PostNu vrei sa intelegi ca RCR are cont si la BRD si la BCR...Originally posted by MihaiiahiM View PostTe rog sa citești pe bonul de comanda. E a IV-a oară când îți spun. Spune-ne ce scrie acolo, negru pe alb.
Comment
Comment