Originally posted by Ady F
View Post
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
- ora 9 dimineață m-a sunat consilierul de vânzări și mi-a zis ca totul e ok și ca pot ridica mașina.
- ora 14 mă duc iau hârtia cu restul de plata de la dealer și o plătesc la BRD și mă reîntorc la dealer cu dovada plății.
- ora 15:30 plec cu mașina de la dealer.Last edited by MihaiiahiM; 28 June 2016, 21:56.sigpic
Comment
-
Salut dragi colegi!
Fiind la prima mea masina,as dori cateva informatii,daca se poate.
Am platit avansul de 5% pe data de 21-06-2016 pentru un Logan laureate 1.5 dci 90 CP full option(in afara de scaune imbracate in piele).
Pe data de 27-06-2016 am platit restul de bani + accesoriile "lipsa" din dotarea masinii,(alarma,cotiera,covorase interior,aparatori noroi fata-spate,antifurt roti,tava portbagaj).
Dealerul mi-a spus ca saptamana asta imi voi putea lua masina(ma va suna el) dupa ce vor monta si accesoriile "lipsa".
Intrebarea mea este:
- ce acte voi primi de la dealer cand voi ridica masina si ce pasi trebuie facuti pentru a putea circula?
Multumesc anticipat!Last edited by Old Driver; 28 June 2016, 23:17.Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
Spor la treaba! Sa meargă lucrurile bine.
De la dealer primești mașini, fisa de recepție, asigurarea și dovada pentru numere. Cartea de identitate a mașinii și factura le vei primi peste ~ o săptămână. Numerele roșii și asigurarea pe jumătate de an costa ~500lei (îi plătești separat)
Ăsta e tot, pleci cu mașina pe roti.Last edited by MihaiiahiM; 28 June 2016, 23:19.sigpic
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostSpor la treaba! Sa meargă lucrurile bine.
De la dealer primești mașini, fisa de recepție, asigurarea și dovada pentru numere. Cartea de identitate a mașinii și factura le vei primi peste ~ o săptămână. Numerele roșii și asigurarea pe jumătate de an costa ~500lei (îi plătești separat)
Ăsta e tot, pleci cu mașina pe roti.
Numai DRUMURI BUNE!Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
-
Comment