Mâine o ridic și eu
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Vin cu un update, azi am primit pe mail si avizul cu restul de plata . Tot in cursul zilei de azi o sa-i virez din BCR in BRD , dupa care astept . sa vad cand o pot ridica ... daca nu o pot ridica maine in cel mai rau caz o ridic dupa ce vin din concediu. Cert e ca lucrurile se misca si se misca in bine
Comment
-
Eu am toate actele finalizate,dar nu am putut ridica astazi masina deoarece banca la care am facut creditul auto mi-a oferit 6 luni rca gratuit dar nu au trimis asigurarea.Doamna dealer mi-a propus daca vreau sa fac asigurare dar pierd oferta,prefer sa mai astept un pic,in conditiile in care am totusi masina,nu sunt pieton.
Trimis de pe al meu HUAWEI SCL-L21 folosind Tapatalk
Comment
-
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostArata bineee...
Originally posted by CrsDamCe nu imi place mie este faptuo ca iluminarea ceasurilor si a climei este alba iar playerul portocaliu..e putin ciudat
Comment
-
Nu stiu daca e bine sa fie manerele cromate. Mie, dupa doar 2 ani, mi s-a zgariat rau de tot cromul de pe schimbator. Arata de zici ca are pe putin 15 ani. Groaznic.
In rest bordul ala nou cu panoul de clima arata excelent. Deja mi-e ciuda ca nu a fost optiunea asta acum 2 ani... Daca ar mai fi avut navigatia si calculatorul ecodrive era perfecta.sigpic
Comment
Comment