O sa fie OK! Stai liniștit!
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Fa-i o surpriza și da o fuga la dealer. Cere sa Îți arate un model. Cum îi găsiți voi pe-astia...!!! Pe mine m-a rezolvat în 3 zile, cu vaucher de la el (dealer) și mi-a mai dat și bonuri de motorina în valoare de 450lei (bonuri din partea dealerului)Last edited by MihaiiahiM; 6 July 2016, 10:57.sigpic
Comment
-
Originally posted by eliadib View Postsa facă socrul meu declarație notariala ca cedează drepturile cota parte din rabla înscrisa în certificatul de atestare fiscala către soacra mea care este trecuta pe talonul și CIV a rablei
.... acum nu pot decât sa sper ca e ok. Doamne ajuta!
Cat despre declaratia notariala, dealerul avea si mi-a dat un document standard, document pe care notarul l-a folosit sa redacteze actul final autentificat.
Cel putin in Iasi, unde platesc eu taxele locale, rolul fiscal pentru masina achizitionata a fost creat 50% pentru mine si 50% pentru sotie. Unul din motive este ca unul din soti poate avea vreo scutire fiscala (certificat de handicap, ceva...) si iau jumatate din taxa de la celalalt sot.
Comment
-
Dupa ce se face radierea poti plati diferenta de pret.
Originally posted by MihaiiahiM View PostToți dealerii oferă diferite chestii drept bonus din partea lor. Eu am avut de optat intre accesorii în valoare de 450lei sau bonuri de motorina. Am ales bonuri.
Comment
Comment