Din București, dintre dealeri care se mișcă repede cu comenzile sunt cei de la Autocablacescu și Meridian, fiind cei mai mari, probabil au prioritate comenzile lor. În 2013 am contactat 3 dealeri pentru sandero, fiind septembrie, era intervalul scurt de fabricare pana la expirare programului rabla, am sunat la Dacoserv și Adras și mi-au zis ca nu pot sa-mi aducă sandero. Apoi am fost la Meridian și în 40 zile au livrat masina.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by ady_dragan View PostMi-a gasit tichet dealerul din Cluj.
Pentru cei care aveti masinile de ceva timp....cam in cat timp vine cartea masinii? Si inca o intrebare: plata taxei de inmatriculare unde se face?
Eu am comandat masina saptamana trecuta Joi, si ajunge in Iasi marti pe 12. Pentru ca ma grabesc cu inmatricularea am vorbit ca vreau actele inaintea masinii si surpriza azi m-au sunat sa merg sa ridic cartea si factura de la ei, urmand ca marti-miercuri sa ridic si masina. deci fa presiuni asupra dealer-ului ca se poate sa trimita cartea repede.
Comment
-
[QUOTE=ady_dragan;1720957]Mi-a gasit tichet dealerul din Cluj.
Pentru cei care aveti masinile de ceva timp....cam in cat timp vine cartea masinii? Si inca o intrebare: plata taxei de inmatriculare unde se face?
Eu am vorbit cu dealarul si am zis ca ma grabesc si a adus cartea in 3 zile.
Comment
-
la mine cartea a venit in fix o saptamana iar taxele se platesc la administratia financiara din cate am inteles. inca nu am platit ca dureaza 3 zile nenorocite sa-mi calculete cat e taxa de mediu pt ca vreau sa le platesc pe toate o data dn moment ce se platesc in acelasi loc.Cel putin asa e la mine in oras.
Comment
Comment