Exista posibilitatea sa-mi cer astazi banii inapoi si voiam sa ma orientez cum fac. Multumesc.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
N-au treaba aia de la v.c. O sa sun daca nu ma inteleg cu asta.
via Tapatalk
A zis ca la ora 6 imi da factura. Fraier am fost eu ca n-am luat banii saptamana trecuta sa ma duc la altul, pana azi aveam masina inscrisa deja.
via Tapatalk
Comment
-
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Totusi nu vad cum dreaq s-au terminat 20000 de tichete (parca atatea sunt/erau) in 2-3 saptamani?! Anii trecuti mai erau tichete pana prin noiembrie-decembrie...
Sent from mobileKeep walking...
Comment
-
-
Originally posted by jonnie007 View PostTotusi nu vad cum dreaq s-au terminat 20000 de tichete (parca atatea sunt/erau) in 2-3 saptamani?! Anii trecuti mai erau tichete pana prin noiembrie-decembrie...
Sent from mobile
Deci ... se poate.
By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
Comment
-
Pfff, asta cu stoc-urile e o mare minciuna spusa de dealeri, eu astept la Iasi de 2 luni sa aduca o masina din depozitul parcare de la Ciorogarla...Avansul a fost platit acum 2 luni si replatit acum 3 saptamani, dupa inscrierea in Rabla , masina face aproape 2 saptamani de cand e platita integral... Termenul de livrare din bonul de comanda era astazi , si astazi am ramas cu buza umflata!
Am contactat Dacia pe facebook si ei mi-au spus doar ca le pare rau sa auda asta si spera sa primesc masina... Pot sa zic ca mesajul asta m-a mai inveselit putin! Chiar ma gandeam sa achizitionez si un Duster in 2 luni pentru firma , dar prin ce trec acum cu siguranta voi merge direct la un dealer in Bucuresti!
Comment
Comment