Initial i-mi spuneau: termen de livrare 30 zile. La momentul incheierii contartului: Sunt probleme la uzina, cu dieselu, asa ca scriem in contract 90, dar poate ti-l aducem mai devreme. Pana, eu is obisnuit cu asa service
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Am fost azi la dealer (nu am putut conduce ca n-am 21 de ani). A fost testata masina de 0.9 tce laureate. Foarte... dragut motorul acela dar sub 2000 de ture e lipsit de vlaga. Masina imi place ca e foarte comfortabila.
Mi-au spus ca pentru un avans de 5% imi pot face comanda cu programul rabla. Acum...astept sa vad cand faf rost ee bonul de la remat.
Comment
-
Tatal meu vrea sa cumpere un Logan 1.5 90 laureat , prin programul rabla , 5000euro avans + tichetu . Intrebarea este , daca au masina dorita pe stock (imposibil sa nu fie , am vazut ca mereu au 4-5 loganuri in curte) ..de ce imi da termen de livrare max 90zile ?
Nu inteleg ... sa zicem ca au un 1.5 90cp gri,albastru pe constanta . platesti avansu si ar trebuii sa iti ai masina in cel mai scurt timp . Doar nu dureaza 1-2 luni sa faca niste acte ?sigpic
Comment
-
pai poate ca acel model nu are accesoriile / optionalele pe care le vrei tu .... si atunci cum sa procedeze? ... sau poate ca acele masini sunt deja vandute (asta mai mult casigur) - pentru ca niciun dealer nu sta cu masini pe stoc - dealerii aduc doar masinile de prezentare, in rest totul este comanda ferma. ... asta e politica tuturor vanzatorilor de masini; execeptia apare doar atunci cand se scot la vanzare masinile de prezentare ...
Bafta.
Comment
-
am inteles , deci sa inteleg ca daca vreau un laureat simplu fara nici o dotare in plus , doar o culoare anume , dureaza mai putin decat daca as vrea senzori,geamuri pe spate etc... ?
Chiar nu m-am gandit niciodata ca acele masini care le vad eu parcate sunt aduse pentru livrare .. o seara bunasigpic
Comment
-
Comment