Originally posted by MihaiiahiM
View Post
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostSi eu am zis...
Fa diferenta intre motor, care performanta e strict 0-100 si masina care sunt multe alte variabile care se iau in calcul gen fiabilitate, consum etc.
O termin aici ca si asa poluam topicul.Last edited by vitriol; 15 July 2016, 07:24.
Comment
-
Am plătit timbrul de mediu : 208 lei la logan 0.9 tce E6
MihaiiahiM, am citit pe aici ca faci 50000 de km pe an. Dacă tot faci asa de multi kilometri, cum de ai atâta timp sa stai toată ziua pe forumuri? Era o întrebare retorică, nu vreau răspuns.
Comment
-
Originally posted by CLAUDIU BALEA View PostAm o intrebare: a înmatriculat cineva logan 0,9 TCE GPL (din fabrică)?
Mă intereseaza cum s-a calculat taxa: la emisiile pe benzină sau cele pe gaz?
Va multumesc
208 RON la 0.9TCe, atat mi-a iesit si mie la calculator, o sa platesc saptamana viitoare.
Comment
-
Masina mea a venit cu 3 cauciucuri cu dot 2316 si unul cu dot 2216[emoji3]. Inainte s-o iau, asteptand sa fie pregatita de livrare, am intrebat cam cat dureaza. Un nenic de acolo mi-a zis ca cel putin vreo juma' de ora ca trebuie sa... alea-alea, printre care si presiunea rotilor ca, avand senzorii aia sa nu dea eroare. A mea n-are senzori, citirea presiunii se face de abs (asa am inteles). Ma gandeam daca nu cumva baiatu' ala de a pregatit-o, a dat doar din buton, sa restabileasca valorile. Am fost la un peco si am verificat presiunea (a mai scris cineva pe aici ca trebuie facuta). Presiunea era buna, adica la fel pe toate rotile (inclusiv rezerva) si anume 3,3 [emoji3] . Am adus-o in limite normale, conform recomandarilor scrise pe usa. Asa ca va recomand si eu sa nu va luati dupa ce zice cel care va da masina in primire si sa verificati presiunea cu prima ocazie dupa ce iesiti pe poarta. Cine n-a verificat pana acum, sa verifice macar de curiozitate.
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostCapacele sunt în portbagaj. Aveți grija sa verificați presiunea din roti. Pe trailer vin cu presiune 3-3,2. Uneori dealerii reglează presiunea în pneuri, alteori nu (mai ales acum când sunt aglomerati).sigpic
Comment
-
Originally posted by Fanez View Post...(a mai scris cineva pe aici ca trebuie facuta).... recomand si eu....
Comment
Comment