Pe langa faptul ca statul incaseaza timbru ilegal, mai e si dublu fata de alte motorizari...
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by darksun View PostIn ce zi ai fost, in ideea in care stiu ca unele zile sunt examenele auto si e aglomerat.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by shadur View PostSalut. Intrebare indiscreta : cat a costat in lei ,dupa reduceri si tichet? Multumesc [emoji3]
Comment
-
-
Au fost 10 cozi la 10 ghisee(de aproape 50 persoane la fiecare ghiseu) .Am stat la ghiseul nr 31.Functionarul de la ghiseul 30 a incetat lucrul la 15:30 dupa care ghiseul 31 a preluat si coada acelui ghiseu.Inaintam sub forma de "fermoar",adica intra unul de la coada mea,apoi altul de la "coada parasita" de acel functionar.Si de atunci a inceput calvarul.Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Originally posted by Cromatic View PostDe ce-ai luat tot 1,2 ? si de ce asa repede? - daca se poate spune bineinteles.
Pai 0.9 sau dci deja se duce in sus ca pret si nu sunt dispus sa dau prea mult pe un Logan. Si asa eu eram setat pe versiunea Acces.
Fane m-a convins sa-mi iau echiparea Plus!
Eu stau la panda pentru o Octavia Scout...dar sunt rarute si cam scumpe.
Partea cu "de ce asa repede nu o inteleg"...
Sent from mobileKeep walking...
Comment
Comment