Originally posted by eliadib
View Post
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
-
Originally posted by alinn28 View PostAi platit cash sute de milioane? E ciudat, dealerul meu a facut tot posibilul sa-mi dea cat mai repede masina ca "sa scape", la mine toata treaba de la prima vizita la el si pana am luat masina a durat 3 zile aici incluzand si drumurile necesare pt predare rabla radiere, etc
Comment
-
Originally posted by eliadib View PostSi mie mi se pare la fel de ciudat, maine dimineata is la Meridian si fac ca toti dracii... asa imi zice si nevastamea... dupa ce ca am platit cu banul jos... isi bat joc de mine... gata.. maine is calare pe eiDegradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostMeridian, Bacau?
Originally posted by aris86 View PostBucurești, care dintre ei? Sud, vest sau nord?
Originally posted by Fanez View PostIntreaba-l pe "flacaul" ala daca are vreun interes sa te amane. Eu l-am intrebat pe "asta al meu" daca are ceva personal cu mine si s-a comportat mai altfel cu mine dupa aia. Pacat ca nu l-am intrebat cu vreo doua saptamani mai devreme.
Aseară când am sunat pe la 5:30 nici nu a vrut sa îmi mai răspundă...
Comment
-
Originally posted by eliadib View Postdupa ce ca am platit cu banul jos...
dar chiar, se mai accepta plata "cu caramida" la banca? parca era un plafon maxim la platile cash, tu cum ai reusit, n-au obiectat aia?
Comment
-
Originally posted by Socrate70 View PostTeoretic 3-4 ore, practic, o zi lucratoare.
Intrebare: trebuie sa mai pierd timp in Pipera la alte cozi, in conditiile in care dosarul e pregatit si toate taxele platite?
Inteleg coada pt. depunere acte si apoi ridicare talon si CIV; sunt separate cozile pentru cei care achita diverse acolo?
Multumesc!
Trimis de pe al meu GT-I9295 folosind TapatalkNu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
Da,e adevarat.Dar cand am fost Marti 19-06-2016 "mergeau la foc continuu" 10 ghisee.Dar atentie!! Ei scriu ca au program pana la 18:30 Marti si 16:30 in celelalte zile,dar unii functionari pleaca si inchid ghiseul la 14:30 pe motiv ca ei au venit mai devreme decat ceilalti colegi.Si lasa o coada intreaga cu gura cascata.
Originally posted by Old Driver View PostDa,e adevarat.Dar cand am fost Marti 19-06-2016 "mergeau la foc continuu" 10 ghisee.Dar atentie!! Ei scriu ca au program pana la 18:30 Marti si 16:30 in celelalte zile,dar unii functionari pleaca si inchid ghiseul la 14:30 pe motiv ca ei au venit mai devreme decat ceilalti colegi.Si lasa o coada intreaga cu gura cascata.
Marti 19-07-2016
Imi cer scuze.Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
Am reusit sa depun actele pt numere cu mult noroc si putina indemanare.Am ajuns la 7:30 la pipera si coada era deja infecta (vreo 200 de persoane). Am intrat ultimul pe usa dupa gloata si spre norocul meu s-a deschid un ghiseu exact cand treceam eu. Am sarit inainte multor la ghiseu asa ca am prins doar 5 oameni in fata, dar tot am asteptat 1 ora.
Daca prinzi in spate fara 5 ore nu scapi de acolo merge foarte greu.
Numere marti sapt viitoare.
Comment
Comment