If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asadar am fost la circa financiara de sector si am inscris masina - maxim 30 minute, 15 lei fisa de inmatriculare, 60 de lei taxa nu stiu care.
Am fost la anaf de sector depus documentatie pentru taxa pestelui, raspunsul maine la ora 13.
Am fost la RAR Grivita pus folie pe CIV - 5 minute de cand am parcat pana m-am intors la masina.
Urmeaza maine la Pipera. Sunt pregatit sa stau de pe la ora 14 pana rezolv.
Stiu ca taxa de talon se poate plati acolo. Asta inseamna 3 cozi: una la taxa de talon, una la depus dosar, una la numere. Din cate am citit pe aici, numerele si talonul in ziua urmatoare deci a treia coada poimaine.
La Pipera, exceptand martea, au program 08.00-16.30.
La ghiseul de depus actele platesti si taxa de talon de 37 de lei. Nu e coada separata.
CIV si talon primesti a doua zi, dupa pranz. Indiferent daca ai pastrat numerele vechi sau iei altele noi.
Bafta si rabdare!
Merci. Cand am schimbat talonul acum cateva luni am platit la un ghiseu separat. E bine ca s-au gandit sa primeasca plata pentru talon si pentru numere unde depui actele. Mai raman doua cozi. [emoji3] Una intr-o zi, alta a doua zi.
Iaca un versus:
Din cate am inteles eu, poti sa umbli la ea prin lampa, daca ai nevoie, nu mai trebuie sa desfaci plafonul.
E un pic mai inalta, cel putin in spate dar a zis GFN ca asa era si a lui acum 2 ani.
@ Fanez, arata bine masinuta. Datorit celor de la Autoporand, te-ai pricopsit cu maina noua
Sa vezi bucurie pe ei cand ma duc sa-mi fac reviziile acolo
via Tapatalk
Cand te duci la anaf pentru platit taxa de mediu, cu biletul dat de ei dupa ce ai depus cererea de calculare, trebuie sa mai iei ceva de la registratura sau te duci direct la casierie?
Last edited by Fanez; 27 July 2016, 11:51.
Reason: Automerged Doublepost
Cand te duci la anaf pentru platit taxa de mediu, cu biletul dat de ei dupa ce ai depus cererea de calculare, trebuie sa mai iei ceva de la registratura sau te duci direct la casierie?
Trebuie sa iei de la un alt ghiseu/camera o "Decizie privind stabilirea sumei reprezentand timbrul de mediu pentru autovehicule" cu care te duci la casierie si platesti.
Aha. N-am mai ajuins azi, a ramas pe maine. Cu biletul aja ma duc la un ghiseu de unde iau o hartie pentru casierie. Si pe urma ne miram de ce sunt atatea cozi peste tot.
"La înmatriculare, Cartea de Identificare a Vehiculului trebuie să aibă aplicată folie de securizare de către RAR. În cazul în care folia lipsește trebuie să vă prezentați la RAR, iar folia va fi aplicată gratis.
Actele de care aveți nevoie sunt:
– cartea de identificare a vehiculului;
– certificatul de conformitate al vehiculului."
Știe cineva care e certificatul de conformitate, mi-l da odată cu cartea?
Maine ma duc sa iau cartea și vroiam sa știu ce sa le mai cer.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment