If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mulțumesc mult Fane. Maine ma duc sa iau cartea și apoi sa sun la RAR - pe Grivița sa vad dacă trebuie programare... parca ai zis într-un post ceva pagini în urma ca ai fost la RAR pentru folie... ai făcut programare sau ai mers acolo și gata
Gata si la anaf. Cu biletul ala m-am dus la registratura, am luat o hartie, m-am dus la un ghiseu, apoi la casierie. Extrem de simplu. Am avut noroc si am stat doar 30 minute. 464 lei.
Sunt la pipera. Se discuta la coada ca trebuie sa ai 48 de ore minim de cand ai platit taxa de mediu la anaf. Cine a inmatriculat a avut taxa aia platita mai devreme de 48 de ore?? Eu am platit-o acum 24 de ore.
Acel anunt e acolo pentru ca pot exista momente cand celor de la DRPCIV nu le apare in sistem ca a fost platita taxa ... tocmai daia isi iau aceasta marja de eroare ...
Cert e ca la mine a intrat in sistem mai devreme de 24H .Poate ai noroc si le apar si lor in sistem ca ai platit taxa pana ajungi in fata
Am plecat. Ma duc alta data. Cineva de la coada zicea ca a stat degeaba, cand a ajuns in fata l-a chemat "maine" ca nu aparea taxa in sistemul lor.
Pai daca ai chitanta.... n-are relevanta.
Miercuri (27 iulie) am ridicat si eu mașina comandata pe 02-iunie.
Mașina este Sandero Plus, culoare gri comete, 0.9TCe.
Cei de la Serus Ploiești mi-au oferit suporți de numere, numere rosii si covorașe. Și 3 atm. presiunea în anvelope... De securizarea CI se vor ocupa tot ei - nota 9.99 pentru serviciile lor.
Una peste alta sunt mulțumit de achiziție, ceva păreri de rău că nu am optat pentru Laureate. Posibil (în viitor) să activez CB.
Am plecat. Ma duc alta data. Cineva de la coada zicea ca a stat degeaba, cand a ajuns in fata l-a chemat "maine" ca nu aparea taxa in sistemul lor.
Pai daca ai chitanta.... n-are relevanta.
48 de ore, altfel stai degeaba. Asa am procedat si in 2013.
@aris, d-aia am si plecat, exista posibilitatea sa stau degeaba desi exista sansa sa rezolv.
@jeti_sh s-o stapanesti sanatos fara incidente. Frumoasa masina, buna oferta, per total treaba buna.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment