If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cine a inmatriculat recent in TM? In cat timp au primit numerele definitive de la depunerea actelor?
La mine s-au depus actele joi parca. Si inca n-am primit numerele (numere preferentiale)
Cine a inmatriculat recent in TM? In cat timp au primit numerele definitive de la depunerea actelor?
La mine s-au depus actele joi parca. Si inca n-am primit numerele (numere preferentiale)
Cand ai depus actele,nu ti-au spus cand sa vii?
Eu am depus actele intr-o Miercuri si Vineri dimineata le-am ridicat(numerele si talonul).
Vorbesc de Pipera Bucuresti.
Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Nu am depus eu actele. N-am apucat sa umblu dupa ele. Ma omoara astia cu lucru (m-am si certat cu ei...in contractul meu lucru scrie ca trebuie sa fiu prezent 8 ore/zi la servici..nu sa le muncesc...).
eu am depus actele pentru numere la Ploiesti pe 27.07 si iau numerele pe 5.08. (sper). I-am scris prefectului...nu sunt zdraveni la cap: 9-10 zile pentru 2 table.
O bataie de joc. Scuza lor a fost ca sunt multe cereri, dar conform statisticilor lor sunt cu 10% mai mult decat anul trecut. Incompetenta extrema.
Pai cu fiecare 1% mai multe cereri...inseamna cu 10% mai multe pauze de cafea...normal ca se dubleaza timpul
Eu ieri am ridicat numerele. Actele au fost depuse Joi.
Acum sunt eu la coada la depus actele. De 15 minute de cand am venit nu m-am miscat. 15-25 de minute/persoana. Am vreo 25 de persoane in fata.
Astia cam fura netul [emoji2] dispare semnalul.
Vine cineva si ma intreaba daca sunt ultima persoana. [emoji15] Pai am ajuns ultima persoana?? [emoji1]
I-am raspuns: ba tu esti ultima persoana! [emoji1] [emoji1]
eu am depus actele pentru numere la Ploiesti pe 27.07 si iau numerele pe 5.08. (sper). I-am scris prefectului...nu sunt zdraveni la cap: 9-10 zile pentru 2 table.
O bataie de joc. Scuza lor a fost ca sunt multe cereri, dar conform statisticilor lor sunt cu 10% mai mult decat anul trecut. Incompetenta extrema.
asa e peste tot in tara, nu numai la tine. eu stiu ca certif de inmatriculare se face doar la bucuresti. ulterior vine cu posta
Fanez, ai cumva idee daca se poate comanda separat scaunul soferului cu reglaj pe inaltime? Si cat costa? Presupun ca la varianta Plus nu e in dotarile standard
asa e peste tot in tara, nu numai la tine. eu stiu ca certif de inmatriculare se face doar la bucuresti. ulterior vine cu posta
Salut , la Iasi daca depui actele pana in pauza de masa iei numerele dupaamiaza(same day), daca le depui dupa pauza de masa le iei a 2-a zi. Cetificatul a venit dupa 3 zile de cand am primit numerele.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment