Cine sa ma prinda ?! In Bucuresti daca nu o comiti grav nu te opreste nimeni ziua.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Multumesc pentru initiativa. Nu le-am schimbat pentru ca trebuia sa fug la munca si chiar nu stiam ca nu mai sunt valabile daca le iei pe cele negre. Eu m-am uitat pe adeverinta si mai aveam 2 zile pana la expirare, deci am zis ca nu e graba.
Ca regula, eu nu fac accidente sau lovesc diferite obiecte / persoane.
Comment
-
Eu mai aveam o saptamana valabilitate la numere rosii,dar odata ce am luat numerele permanente,le-am si pus.Acum iau rovinieta cand am nevoie.Deocamdata am luat ptr. o luna ca mai alerg la munte,la mare.....ca masina cere drumuriLast edited by Old Driver; 11 August 2016, 14:21.Nu condu cu viteza mai mare decat poate sa zboare ingerul tau pazitor!! sigpic
Comment
-
Esti cam la maxim autorizat si tare ma tem ca va trebui sa fortezi peste 3500 ca sa nu incurci traficul; La AC, te-ai gandit? Trebuie sa ai multa multa rabdare; demaraj lung, fara accelerari bruste. Nepotrivit moment, dar daca trebuie...
De tine depinde; nu e imposibil, eu zic ca poti s-o faci Motorul de pe Logan suporta multe.Last edited by IancuMIC; 11 August 2016, 23:38.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment