Originally posted by OnLyOvY
View Post
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
-
E asa cerere mare de masini la dacia? eu am facut comanda miercurea trecuta si livrarea e in prima parte a lunii octombrie (logan acces bleu navy)! Deduc ca "merge treaba" la dacia! Aveau una alba, dar nu prea sunt incantat de impactul vizual la cea alba cu barele negre! Pe bleu parca "da" mai bine!Keep walking...
Comment
-
Originally posted by Dangulica View PostJust for info.
Comanda pentru Laureat 0.9 TCE facuta pe 21.06, livrare in septembrie Cica in august nu lucreaza uzina
Comment
-
Duminica seara am dat un mail la Vocea Clientului pt a afla cand voi primi masina.Astazi am primit acel mail si mi s-a spus ca data estimativa este de 30 septembrie. Cand am dat comanda la dealer, cei de acolo mi-au spus ca in jur de 15 septembrie voi primi masina.Pe cine sa cred in acest caz?? Masina a fost comandata prin rabla 2013.
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View PostE asa cerere mare de masini la dacia? eu am facut comanda miercurea trecuta si livrarea e in prima parte a lunii octombrie (logan acces bleu navy)! Deduc ca "merge treaba" la dacia! Aveau una alba, dar nu prea sunt incantat de impactul vizual la cea alba cu barele negre! Pe bleu parca "da" mai bine!
asadar dealerii propun doar ce au pe stoc momentan
Originally posted by Crs. Sandel View PostDuminica seara am dat un mail la Vocea Clientului pt a afla cand voi primi masina.Astazi am primit acel mail si mi s-a spus ca data estimativa este de 30 septembrie. Cand am dat comanda la dealer, cei de acolo mi-au spus ca in jur de 15 septembrie voi primi masina.Pe cine sa cred in acest caz?? Masina a fost comandata prin rabla 2013.
plus ca prin Rabla poti sa astepti mult si validarea tichetului, e un singur om care se ocupa de DACIA-RENAULT-NISSAN
acum depinde cum ai bafta, eu am facut comanda pe 1.04 si am luat masina pe 18.07
Comment
Comment