Dap...daca avea sigla de VW/BMW/Audi etc...era alta mancare de peste
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Dacia Logan II, 1.2 16V, Prestige & Securite Pack
Comment
-
Instanţa sălăjeană a decis: ÃŽnmatricularea autovehiculelor se face fără plata timbrului de mediu
Magistraţii Tribunalului Sălaj au obligat, zilele trecute, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi ÃŽnmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÃŽV) din cadrul Prefecturii să înscrie în circulaţie un Volkswagen fără plata timbrului de mediu.
Va puteti incerca norocul si viitori posesori de logan.
Comment
-
Nu. Cei de la Dacia ofera un bonus de 1100 de euro ca bonificatie pentru lipsa rablei din toamna asta. Deci o masina Dacia Prestige 1.5 dci 90 cp+vopsea metal.+pack securite avea pretul de lista de 12968.32. Din acest pret mi-a scazut pe loc 500 euro ca am luat Prestige si acum o saptamana mi-au mai oferit 1100 de euro ca bonificatie pt. lipsa rablei. Deci, masina ajunge la mine la un pret final de : 11368.32 euro.
@bolovan- e vb de o livrare in Bucuresti, esti sigur ca dureaza cam 3 zile? Eu sper ca are sa fie la dealer (M.Nord)de pe o zi pe alta si sa o pot ridica sambata. Tocmai m-au sunat cei de la Vocea Clientului si mi-au zis ca maine pleaca cu trailerul.
Comment
Comment