Ms, sa fie. E foarte grea asteptarea, de abia astept sa o conduc. Si eu sper sa vina cat mai curand!
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostDuminica seara am dat un mail la Vocea Clientului pt a afla cand voi primi masina.Astazi am primit acel mail si mi s-a spus ca data estimativa este de 30 septembrie. Cand am dat comanda la dealer, cei de acolo mi-au spus ca in jur de 15 septembrie voi primi masina.Pe cine sa cred in acest caz?? Masina a fost comandata prin rabla 2013.
Originally posted by jonnie007 View PostE asa cerere mare de masini la dacia? eu am facut comanda miercurea trecuta si livrarea e in prima parte a lunii octombrie (logan acces bleu navy)! Deduc ca "merge treaba" la dacia! Aveau una alba, dar nu prea sunt incantat de impactul vizual la cea alba cu barele negre! Pe bleu parca "da" mai bine!
Originally posted by balanel View PostStie cineva daca exista pe stoc la Dacia, Stepway TCe?
Si daca promotia cu 5 ani garantie, se mai prelungeste pana dupa 31 august?
Comment
-
-
noul Stepway eu l-am comandat pe 28 ianuarie 2013 si a venit la dealer pe 11 feb (din motive personale am ridicat-o pe 15feb). mentionez ca am achitat-o integral (curs bnr foarte bun in perioada respectiva). masina nu era din stoc (cei de la dealer nu aveau nici macar un Stepway de prezentare in showroom)
initial termenul de livrare era sfarsitul lui martie, dar datorita ca am achitat-o integral, prima masina disbonibila mi-a revenit (o firma a renuntat la ea, nu i se aprobase leasing-ul pentru mai multe masini).
Comment
Comment