If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
As vrea si eu un Laureate 1.0sce.Momentan detin un Preferance 1.4 din 2010 pe care as putea primi 2200-2400E la buy back + 1 tichet rabla + 1000E detinuti de mine.
Am fost la o reprezentanta si mi s-a calculat o rata de ~400lei pe 5 ani pt diferenta de vreo 4000E.
Ce parere aveti, e ok?Voi cum ati achizitionat masinile?
Deci ai platit cam 600E in plus la 10.000, iar la mine iese vreo 1200E in plus la 4000.In concluzie trebuie sa schimb banca, adica sa fac eu creditul si nu prin Dacia.
Ce parere aveti, e ok?Voi cum ati achizitionat masinile?
In astia e inclus casco obligatoriu?
La 5300 euro, rata de 520 lei/luna/5 ani. (60 de rate) prin ING. Cu refinantare la bancpost am ajuns la o rata de 680 lei/luna/5 ani. La refinantare s-au mai adaugat ~10.000 de lei (~2200 de euro). Adica la 7500 de euro, rata 680 lei/luna/5 ani. Casco separat.
Fara rabla,la ~10.000E imprumutati rata fixa 1000 ron pe 4 ani.
Deci ai avut DAE ~3%, la BT? La credit de nevoi personale? N-am vazut asa oferta pe la nicio banca.
Singurii au fost RCI IFN (credit pentru PF) care la 60 de luni, cereau doar comisionul de administrare de 60RON/luna (adica DAE 3% pe an la 44000LEI imprimutati, avans 25%). Am facut in februarie creditul (acum astept masina); nu stiu daca mai au oferta si luna aceasta.
I have no special talent. I am only passionately curious.
More about this Dacia Sandero SCe 75, here http://throttlechannel.com/dacia-sandero-sce-75-2016Dacia Sandero SCe 75 is the replacement of Dacia Sandero 1.2 M...
More about this Dacia Sandero 1.2 MPI, here http://throttlechannel.com/dacia-sandero-smile-1-2-mpi-2012https://www.youtube.com/results?search_query=dacia+san...
Dacia a produs motorul 0,9 TCe cu numarul 1.000.000
De această dată, nu Uzina de Vehicule este cea care atinge plafoane istorice de producţie ci Uzina Mecanică şi de Șasiuri, care a produs motorul Energy TCe90 cu numărul 1 milion.
Motorul cu pricina, având o concepţie inovatoare, este produs în România fiind un adevărat concentrat de tehnologie în materie de downsizing.
„Este prima uzină a Grupului Renault, la nivel mondial, care a produs acest motor, din iulie 2012. A fost un proiect important alocat României. Odată cu acesta, Uzina Mecanica şi Şasiuri a devenit furnizor pentru alte uzine ale Grupului şi Alianţei Renault-Nissan în întreaga lume. 80% din această producţie a mers la export. Este vorba de clienţi care au ales acest motor fie pentru un model Dacia – Logan Logan MCV, Sandero sau Sandero Stepway, fie pentru un model Renault - Clio IV sauTwingo. În România, anul trecut, peste 2300 de clienţi l-au ales, în echiparea unuia dintre modelele Dacia”, a declarat Yves Caracatzanis, preşedinte director general Dacia şi director general Grup Renault România.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment