Originally posted by ciprs
View Post
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by stoicanu View PostPrimul clip e o porcarie habar nu are sa merge cu ea
Al doilea clip este al meu
Si inca rezista motorul
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Am mers zilele trecute cu un lg 2 diesel taxi, si omul zicea ca nu ii se regenereaza filtrul de particule decat cand iese din oras, si atunci doar la un drum mai lung si daca este turata-l am intrebat dc are becul aprins in bord
Asa ca pt mers mai mult in oras mai bine va cumparati pe benzinica
Comment
-
Astazi am fost la Auto Cobalcescu sa dau comanda de un Prestige 0.9 tce cu pack securite si mi s-a spus ca exista un comunicat in care nu se mai livreaza masini pe o perioada determinata de timp cu volan de piele, ci doar cu cruise control dar cu volan normal. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema sau stiti cand se va rezolva?
Comment
-
Se pare s-au marit termenele de livrare.
Plata avansa facuta in 01.03.2017 pentru un Logan MCV Prestige 1.5dCI Easy-R (+ alte optiuni).
Termen de livrare saptamana 22 adica sfarsitul lui mai. In total 3 luni.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by Silviu View PostSe pare s-au marit termenele de livrare.
Azi dimineata am fost prin portul Constanta Sud... "duduiau" livrarile de Dacia catre vapoare!
Si noi asteptam ca prostii...„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostPrimul clip e o porcarie habar nu are sa merge cu ea
Al doilea clip este al meu
Si inca rezista motorul
Sent from my iPhone using Tapatalk
Scuze, acum am vazut kilometrajul. E evident ca aveai softul modificat, acum 90000 km.Last edited by liviunvl; 22 March 2017, 18:34.
Comment
Comment