Când am dat comanda la masina, sandero în septembrie, la stepway termenul de livrare era în luna februarie 2014. Poate depinde de dealer și de culoarea masinii.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Eu am comandat la Meridian Sud un Stepway negru, 0.9 tce, la sfarsitul lunii iulie 2013 si l-am ridicat la inceputul lunii octombrie 2013. Masina sosise mai devreme dar mi-au gresit niste acte.
Nu stiu cu cine ati colaborat voi dar se pare ca nu ati fost norocosi. Termene de livrare de 5-6 luni mi se par exagerate, parca facute sa alegi masini de pe stoc sau pur si simplu sa te refuze mai elegant pentru ca au suficiente comenzi.
Poate am fost eu extrem de norocos, ce sa zic!?
Comment
-
Originally posted by dl_dr25 View PostAzi am reuit s ridic maina. Comanda pe 31 ianuarie ridicat azi 25 februarie, Logan Prestige 1.5dci. puin c-am mult spun eu.
Originally posted by Crs. Sandel View PostEm am comandat Sandero, Laureate + vopsea metalizata + pachet securitate, tot la Meridian Sud, pe 25 iulie 2013 si pe 17 septembrie a ajuns masina, insa am luat-o pe 27 septembrie. Insa, la Stepway asa au zis ca au termene de livrare, si cand am dat comanda, si cand am luat masina.
Trimis de pe al meu Vodafone Smart ultra 6 folosind Tapatalk
Comment
-
Originally posted by plasStik3 View PostAstazi am fost la Auto Cobalcescu sa dau comanda de un Prestige 0.9 tce cu pack securite si mi s-a spus ca exista un comunicat in care nu se mai livreaza masini pe o perioada determinata de timp cu volan de piele, ci doar cu cruise control dar cu volan normal. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema sau stiti cand se va rezolva?
Comment
-
Originally posted by Gaby20045 View Postsalut, si eu am comandat un Logan MCV Prestige 1.5 90cp pe 22 martie si am primit acelasi raspuns, nu se mai poate comanda decat cruise control, volanul din piele fiind oprit pentru comenzi pe o perioada nedeterminata (s-a terminat pielea, daca era naturala intelegeam ). initial pe 15 inca mai aveau dar era doar in limita stocului disponibil si cei care au comandat in saptamana aia nu stiu inca 100% daca au prins sau nu. Macar imi vor pune cruise control desi imi placea si volanul din piele sincer
Nu mai e Prestige. Va fi Prestige fara piele, adica full, dar fara piele
Comment
-
Originally posted by bolovan View PostPe mine nu ma incanta volanul de piele (nu pra am ingcredere in ata cu care-i legat)...plus ca pe schimbatorul de viteze dupa nici 20k au inceput sa apara usoare urme de uzura
Volanul din piele rezista destul de bine
In schimb nuca de la schimbatorul de viteze nu prea
Revin cu poze
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
Comment