500-1000 euro pe o rabla? Poate 50-maxim 100 lei. Eu n-am primit nimic in 2013, am fost fericit ca am scapat de ea la cat de greu se facea rost de tichet.
Noul LOGAN - Comanda Si Termen De Livrare
Collapse
X
-
Originally posted by Crs. Sandel View Post500-1000 euro pe o rabla? Poate 50-maxim 100 lei. Eu n-am primit nimic in 2013, am fost fericit ca am scapat de ea la cat de greu se facea rost de tichet.
Comment
-
Când era tichetul 3000 de mii de lei, Remat-ul iti mai dădea si ceva pe bani pe fier. Stiu pe cineva care a mai incasat cateva sute. Acum nu stiu cum se procedează. Oricum de pe a mea ar vea ce să ia, pt că este functională. Bateria si roata de rezervă nou-noută, nu le dau.
Comment
-
Dacia continua sa ma dezamageasca desi imi doresc foarte mult noul Logan facelift.
Pe scurt: platit avans comanda 13 aprilie 2017, pt prestige 0.9 tce prin rabla. Azi primesc mail de la dealer ca termenele de livrare pt tce sunt in septembrie.Mai mult initial am vrut Laureat ca avea promo 600 eur, dar acest promo a disparut brusc. Nu inteleg de ce se chinuie atat sa nu vanda masini...sunt foarte dezamagit. Cam asta e povestea...
Comment
-
Am vazut pe siteul serviciului public de inmatriculari si radieri ca pt radiere imi trebuie fisa de inmatriculare vizata de organul fiscal. Cine poate sa imi spuna cine elibereaza fisa respectiva? Nu e suficient certificatul fiscal de la primarie?
Comment
Comment